Η Τουρκία να τιμωρηθεί ως εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας και όχι ως αγοραστής «λάθος πυραύλων»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω από τα πανηγυρικά άρθρα των τελευταίων ωρών για την πρόθεση των ΗΠΑ να επιβάλουν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, κρύβεται μία φρικτή πραγματικότητα. Η Ελλάδα ως θεματοφύλακας του παγκόσμιου πολιτισμού, πρέπει να εμποδίσει την ανθρωπότητα από το να κατρακυλήσει πάλι στο μεσαιωνικό σκοτάδι της οθωμανικής βαρβαρότητας.
Μία απύθμενη υποκρισία των δήθεν συμμάχων μας ξεδιπλώνεται αυτές τις ώρες. Και δεν θα πούμε για τις άθλιες δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι είναι εξαρτημένος από την Τουρκία. Και όχι τώρα, αλλά από την εποχή που ήταν υπουργός της Νορβηγίας, όταν η κυβέρνηση του διατηρούσε – όπως αποκαλύφθηκε – μυστικές επαφές με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, η οποία υποστηρίζεται ανοιχτά από την Τουρκία.

Αυτές οι σκοτεινές σχέσεις βλέπετε, δεν γίνονται ποτέ με το «αζημίωτο». Κάθε δυτικός αξιωματούχος ο όποιος εμπλέκεται με την Τουρκία ή τους δορυφόρους της, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ύποπτος διαφθοράς και όχι να αναβαθμίζεται σε τέτοιες νευραλγικές θέσεις παγκόσμιας ευθύνης.

Θα μιλήσουμε όμως για τους «διθυράμβους» που διαβάζουμε για τις κυρώσεις που οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να επιβάλουν κατά της Τουρκίας. Και βέβαια θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις. Όχι όμως για τους S 400, αλλά επειδή η Τουρκία εισβάλει απροκάλυπτα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έπειδή η Τουρκία απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα και την Κύπρο. Έπειδή η Τουρκία διέπραξε εγκλήματα πολέμου και παράνομη εισβολή στην Συρία και την Λιβύη. Έπειδή η Τουρκία διέπραξε εγκλήματα πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Επειδή η Τουρκία εμπλέκεται σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέσω της υποστήριξης της στο ισλαμικό κράτος και την μουσουλμανική αδελφότητα. Επειδή η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος εμπόρους ηρωίνης παγκοσμίως. Έπειδή η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος δουλέμπορος παγκοσμίως. Έπειδή η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος λαθρέμπορος παγκοσμίως.

Εάν λοιπόν οποιαδήποτε συμμαχία, οικονομική ένωση, διεθνής οργανισμός η δυτική χώρα καταπίνει όλα αυτά τα θηριώδη εγκλήματα της Τουρκίας κατά της ανθρωπότητας, αλλά θέλει να της επιβάλει κυρώσεις επειδή πήρε… S 400, τότε είναι ο ορισμός της υποκρισίας!

Διότι με αυτόν τον τρόπο στέλνουμε μήνυμα στην Τουρκία ότι μπορεί να διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ανενόχλητη, αρκεί να «επιστρέψει η να απενεργοποιήσει τους S 400». Γεγονός που αποτελεί ντροπή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και η Ελλάδα θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι κυρώσεις στην Τουρκία πρέπει να επιβληθούν για το γεγονός ότι διαπράττει εγκλήματα που ντροπιάζουν το ανθρώπινο είδος. Και θα πρέπει να το κάνει αυτό διαμηνύοντας το σε όλους τους τόνους τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και την ευρωπαΐκή ένωση. Μέχρι οι υποτιθέμενοι πολιτισμένοι να καταλάβουν ότι πέρα από τους τζίρους των εμπόρων όπλων υπάρχει ο σεβασμός στον άνθρωπο, που ξεχωρίζει τους «πολιτισμένους και φωτισμένους» καιρούς μας από τον μεσαίωνα. Ειδάλλως, με την ευθύνη των δήθεν πολιτισμένων έχουμε επιστρέψει στον μεσαίωνα και στην οθωμανική βαρβαρότητα.

Και η Ελλάδα ως θεματοφύλακας του παγκόσμιου πολιτισμού και του φωτός, δεν πρέπει να επιτρέψει στην ανθρωπότητα να γυρίσει στο σκοτάδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ