31/07/2021

Ξαφνικά χτύπησε κόκκινος συναγερμος στο Μαξίμου – Εκτακτως Τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών

Ξαφνικά ανακοινώθηκε για αύριο το απόγευμα έκτακτη τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών και συγκεκριμένων υπουργών.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε πως θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 18:00 και θα λάβουν μέρος βαριά ονόματα από τις φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα.

Δείτε τα ονόματα όσων θα λάβουν μέρος: Ο Noubar Afeyan (Πρόεδρος της Moderna, Διευθύνων Σύμβουλος Flagship Pioneering), ο Σπύρος Αρταβάνης-Τσάκωνας (Harvard Medical School, Πρόεδρος του ΕΣΕΤΕΚ), o Άλμπερτ Μπουρλά (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer), o Eric Cantor (Διευθυντής της Moelis & Company), ο Nicholas Galakatos (Global Head of Life Sciences στην Blackstone Life Sciences), ο Emil D. Kakkis (Διευθύνων Σύμβουλος της Ultragenyx Pharmaceutical), ο Costis Maglaras (Πρύτανης στο Columbia Business School), ο Peter R. Orszag (Διευθύνων Σύμβουλος επί Χρηματοπιστωτικών Συμβουλών στη Lazard), ο Sir Menelas Pangalos (Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος AstraZeneca), ο Stelios Papadopoulos (Πρόεδρος ΔΣ των Biogen, Exelixis, Regulus Therapeutics και συνιδρυτής της Eucrates Biomedical), ο George A. Scangos (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Vir Biotechnology), ο Vangelis Vergetis (Διευθύνων Σύμβουλος Intelligencia και Πρόεδρος Eucrates Biomedical), ο Michel Vounatsos (Διευθύνων Σύμβουλος της Biogen) και ο George Yancopoulos (Πρόεδρος Regeneron Pharmaceuticals).

Από το κυβέρνητικο στρατόπεδο θα πάρουν μέρος εκτός από τον πρωθυπουργό, οι Αδωνις Γεωργιαδης, Βασίλης Κικίλιας, Νίκη Κεραμεως, Νίκος Παπαθανάσης, Χρίστος Δήμας,Βασίλης Κοντοζαμάνης, Άκης Σκέρτσος, Στέλιος Πετσας, Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ