Πακιστανός ναρκώνει και βίαζε δύο κορίτσια. Τι θα πάθαινε εάν το έκανε στο Πακιστάν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίστηκε η Ελλάδα από τον Πακιστανό βιαστή που κρατούσε διά της βίας δύο κορίτσια 15 χρονών, τα βασάνιζε και τα βίαζε, δίνοντας τους παράλληλα ναρκωτικά. Άπειρες τέτοιες περιπτώσεις που προκαλούν εντέλει απορία και όχι απαραίτητα ρατσιστικού χαρακτήρα. Υπάρχει κάποιος λόγος που οι πακιστανοί αποθρασύνονται σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα και διαπράττουν εγκλήματα που δεν σχετίζονται φυσικά με την φτώχεια ή την επιβίωση, αλλά με καθαρά κτηνώδη ένστικτα;

Από την περίπτωση της Μυρτούς (φωτό) που επίσης είχε συγκλόνισε το πανελλήνιο, έχουμε δεκάδες περιπτώσεις βιασμού και εμπορίας ναρκωτικών με δράστες πακιστανούς. Καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να χρεωθεί στην κακούργα κοινωνία, στην φτώχεια των δραστών ή την «καταπίεση».

Μήπως λοιπόν η αιτία είναι άλλη;

Τι θα συνέβαινε λοιπόν εάν κάποιος πακιστανός βίαζε και διακινούσε ναρκωτικά στο Πακιστάν; Γιατί έχουν τέτοιο θράσος στην Ελλάδα και κάνουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα; Μήπως φταίει ο Ποινικός Κώδικας; Μήπως οι ποινές στην Ελλάδα θεωρούνται «κωμικές» αναλογικά με αυτές στο Πακιστάν και οι εγκληματίες αποθρασύνονται;

Εφιάλτης για 2 ανήλικες στα χέρια Πακιστανού! Τις κρατούσε αιχμάλωτες στον Κεραμεικό και τις βίαζε

Στο Πακιστάν λοιπόν, αυτές τις ημέρες ψηφίζεται νομός για χημικό ευνουχισμό όποιου διαπράττει σεξουαλικά εγκλήματα. Μέχρι σήμερα υπάρχει ακόμα και η θανατική ποινή, όμως από το 2008 υπάρχει μορατόριουμ στις εκτελέσεις και δεν έχει γίνει καμία.

Παράλληλα, η ποινή του θανάτου επιβάλλεται και στους εμπόρους ναρκωτικών. Λόγω του μορατόριουμ, η ποινή αντικαθίσταται αυτομάτως με ισόβια κάθειρξη, παρότι δεν έχει καταργηθεί τυπικά.

Αυτό φυσικά εάν και εφόσον οι δράστες φτάσουν στην δικαιοσύνη, διότι εάν είναι κανένας μουεζίνης ή ιμάμης το πιθανότερο είναι να μην δικαστεί ποτέ.

Όπως και να έχει, υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα σε λίγα χρόνια φυλακή που θα φάει ο βιαστής στην Ελλάδα, με τον χημικό ευνουχισμό τα ισόβια που θα φάει για τα σεξουαλικά εγκλήματα ή την εμπορία ναρκωτικών στο Πακιστάν. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος για την ασυδοσία ορισμένων στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ