Ντροπή: Αποφυλακίζουν παιδεραστές με τον νέο ποινικό κώδικα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως την γλίτωσε ανώμαλο κάθαρμα στην Θεσσαλονίκη λόγω του νέου Ποινικού Κώδικα.
Εκτός από τους πρεζέμπορους, ευνοούνται και οι παιδεραστές! Ντροπή και αίσχος για τους πολιτικούς!
Φτηνά τη γλίτωσε λόγω του νέου Ποινικού Κώδικα ένας 67χρονος ο οποίος κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ενός ανηλίκου που «ψάρεψε» από το διαδίκτυο πριν από έξι χρόνια, αφού οι δικαστές υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και του αναγνώρισαν ομόφωνα το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης κλήθηκε να δικάσει την υπόθεση του έγγαμου 67χρονου, ο οποίος κατηγορούνταν για αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 12, όχι όμως τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου προσώπου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση.

Οι δικαστές αναγνώρισαν ότι ο 67χρονος συμπεριφέρθηκε καλά για σχετικά μεγάλο διάστημα μετά τις πράξεις του και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, εξαγοράσιμη ωστόσο προς πέντε ευρώ ημερησίως. Οπως αναφέρει το dikastiko.gr, ο ηλικιωμένος είχε συλληφθεί πριν από επτά χρόνια, όταν ένας αστυνομικός είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στο facebook στο οποίο εμφανιζόταν ως ανήλικος με ομοφυλοφιλικές τάσεις για να διεισδύσει σε κύκλωμα που πλησίαζε παιδιά.

Ο 67χρονος παιδόφιλος πίστεψε ότι πρόκειται για ανήλικο και τον κάλεσε να συνευρεθούν ερωτικά. Στο σημείο της συνάντησης τον περίμενε ο αστυνομικός, ο οποίος, λόγω της σωματικής του διάπλασης, είχε εμφανιστεί ως 15χρονοςκαι μπήκε στο αυτοκίνητο του 67χρονου, ο οποίος του ζήτησε να πάνε σπίτι του. Τότε όμως συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Στο δικαστήριο ο αστυνομικός κατέθεσε ανατριχιαστικές συνομιλίες που είχε με τον 67χρονο.

«Τον Ιούλιο του 2014 δέχτηκα μήνυμα από αυτόν που με ρωτούσε τι κάνω, πώς είμαι, με ρώτησε για την ηλικία μου και με ρώτησε αν θέλω να βρεθούμε. Σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης με ρωτούσε αν θέλω να βρεθούμε, εγώ του έλεγα ότι δεν είμαι σίγουρος, τον ρώτησα αν βρεθούμε τι θα κάνουμε, μου είπε ότι θα πάμε στο σπίτι του που βρίσκεται στην περιοχή Βούλγαρη και εκεί είπε επί λέξει “θα σε π@@@ξω”…»!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο σοκαριστική, καθώς ο 67χρονος θα μπορούσε όντως να συνομιλεί με ανήλικο:«Τον ρώτησα αν το έχει ξανακάνει και μου είπε ότι το έχει ξανακάνει με ανήλικα, μου είπε να μη φοβάμαι και μου είπε επί λέξει “θα σου αλείψω τον…, θα σου αρέσει τόσο πολύ που θα μου λες, πιο δυνατά, και δεν θα πονέσεις”»!

Οταν ο ηλικιωμένος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τον επόμενο Σεπτέμβριο, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκαν λάδια, προφυλακτικά και ερωτικά βοηθήματα.

Ωστόσο η προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου προσώπου που εμφανίζεται ως ανήλικο κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση έχει καταστεί ανέγκλητη με τον νέο Ποινικό Κώδικα, και ο κατηγορούμενος απαλλάχθηκε. Στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος και υποστήριξε ότι δεν είχε σαφή επίγνωση της ηλικίας του «παιδιού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ