Η Μαρία Σάκκαρη «τσάκισε» το Νο 4 του κόσμου και πέρασε στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαρώνει νίκες η Μαρία Σάκκαρη η οποία ήδη από την αρχή της φετινής σεζόν κατάφερε να αφήσει το στίγμα της νικώντας την Νο 4 παγκοσμίως, Σοφία Κένιν.

Η 25χρονη τενίστρια αναμετρήθηκε την Grand Slam winner, Κένιν και την κέρδισε στα τρία σετ (2-6, 6-2, 6-0), καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη.

Όταν το σκορ του δεύτερου σετ είχε φτάσει 2-2, η Μαρία Σάκκαρη, «πήρε φωτιά» κερδίζοντας ασταμάτητα πόντους, με την Κένιν αλλά και τον πατέρα της να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα.

Τα δόλια μέσα των αντιπάλων της

Ο πατέρας της Κένιν ωστόσο, προσπάθησε να επηρεάσει την νεαρή Ελληνίδα τενίστρια, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την ομιλία του, η Μαρία Σάκκαρη όμως δεν πτοήθηκε και φυσικά το ανέφερε στον διαιτητή αναμέτρησης.

Η Κένιν, η οποία θεωρείται μεγάλη αντίπαλος προσπάθησε να παγιδεύσει την Μαρία με τις βολές της νικώντας έτσι στο πρώτο σετ. Η Μαρία όμως σιγά σιγά βρήκε τα πατήματά της και αντέστρεψε το σετ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Αφού κέρδισε την 22χρονη Αμερικανίδα στα 4 συνεχόμενα games, μπήκε στο τρίτο σετ χωρίς να την αφήσει να πάρει ανάσα, με το σκορ να πηγαίνει αυτόματα 6-0.

Η επόμενη αναμέτρησή της είναι με ακόμη ένα φαβορί, την Λευκορωσίδα Σαμπαλένκα. Ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα ματς Κόστγιουκ-Σορίμπες, Κουντερμέτοβα-Σβιτολίνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι ο δέκατος ημιτελικός καριέρας για την 25χρονη Μαρία, που θα προσπαθήσει να περάσει σε τελικό για τρίτη φορά. Έχει έναν τίτλο στην κατοχή της, τον οποίο κέρδισε το 2019 στο Ραμπάτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ