Ανοίξτε τώρα το κινητό του Λιγνάδη να δούμε τους πολιτικούς του φίλους και τις ΜΚΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεωρούμε επιβεβλημένη πράξη την άρση απορρήτου στα κινητά και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Με τον τρόπο αυτό, θα δοθεί και απάντηση σε πολλές φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ειδικά στο θέμα της εμπλοκής πολιτικών στην υπόθεση Λιγνάδη. Και μιλάμε συγκεκριμένα για δύο τέως υπουργούς του ΠΑΣΟΚ αλλά και μίας γυναίκας τέως υπουργού που φέρεται να τον φιλοξενούσε σπίτι στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπου και γίνονταν τα ραντεβού με τους κορυφαίους πολιτικούς προκειμένου να του παρέχουν νομικές συμβουλές. Η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως για να δούμε εάν όντως υπάρχουν πολιτικοί που υποστηρίζουν τον Λιγνάδη και τους λόγους για τους οποίους το κάνουν.

Επίσης, είναι επιτακτική ανάγκη να εντοπιστούν οι ΜΚΟ που φέρεται να προμήθευαν παιδιά στον Λιγνάδη. Διότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες, σίγουρα γνώριζαν τι ακριβώς γινόταν στο σπίτι του Μεταξουργείου με θέα την Ακρόπολη.

Έτσι θα δοθεί και η απάντηση στην ερώτηση της βουλευτού Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία σήκωσε πολύ ψηλά την υπόθεση συγκάλυψη του σκανδάλου Λιγνάδη, το 2012 με άνωθεν εντολή. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να σπάσει το απόστημα και η Ελλάδα δεν πρέπει να την χάσει. Ακόμα κι αν τεθεί θέμα πολιτικής σταθερότητας.

Διότι εάν η πολιτική σταθερότητα στη χώρα περνάει από την συμμορία του Λιγνάδη, τότε 1000 φορές η αστάθεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ