7/05/2021

Τους έκαψε τους ανθρώπους – Απειλείται με πρόστιμο το Φαρμακείο που επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης

Σας είδαμε γράψει από το βράδυ του Σαββάτου ότι τι φαρμακείο ανέλιξη μόνο για να πάει να πάρει το self test ο Κυριάκος Μητσοτάκης. ( Ο Μητσοτάκης πήγε να πάρει self test από φαρμακείο που ήταν κλειστό το Σάββατο και ανοιξε μόνο για εκείνον; ).

Σήμερα μαθαίνουμε λοιπόν για πειθαρχική παράβαση που συνοδεύεται από πρόστιμο και απειλεί τον φαρμακοποιό στην περίπτωση που τεκμηριωθεί ότι το εν λόγω φαρμακείο δεν είχε εφημερία εκείνη την ημέρα.

0C65F3D5 1E38 4EF7 8BCA B13791E94C95

Σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων, για να ήταν νόμιμα ανοιχτό το εν λόγω φαρμακείο στη συμβολή των οδών Δαβάκη και Σωκράτους στην Καλλιθέα, το Σάββατο, κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη, θα έπρεπε, ή να έχει δηλωθεί σαββατιάτικη εφημερία, ή να λειτουργεί με το διερυμένο ωράριο που περιλαμβάνει και τα Σάββατα, με την υποχρέωση να δηλώνεται στον Σύλλογο και την Περιφέρεια για κάθε δίμηνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή», οι πίνακες που είναι αναρτημένοι για το διευρυμένο ωράριο Μαρτίου – Απριλίου, αναφέρουν ότι οι κ.κ. ΝΥΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ και ΝΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για το συγκεκριμένο έχουν δηλώσει ότι θα λειτουργούν στο διευρυμένο ωράριο μόνο Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ (στη σελίδα 30 της λίστας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ