Επικίνδυνα παιχνίδια απο την κυβέρνηση με τα self test: Σταματά η δωρεάν διάθεση τους απο τα φαρμακεία

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανακοινώνει πως στις 19 Ιουνίου οι πολίτες δεν θα μπορούν να τα προμηθεύονται δωρεάν από τα φαρμακεία. Όπως εξήγησε  στο OPEN, το μέλος του ΔΣ του ΠΦΣ, Θανάσης Παπαθανάσης:

Ο Σύλλογος την περασμένη εβδομάδα είχε πάρει μια απόφαση προκειμένου να επεκτείνουμε το δίμηνο που είχαμε συμφωνήσει με την Πολιτεία για να διανέμουμε τα self test έως τις 19 του μήνα ώστε να εξυπηρετήσουμε και τον μήνα Ιούνιο τους συμπολίτες μας. Έτσι αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία δωρεάν self test για τρεις εβδομάδες στους εργαζομένους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα διανέμουμε δωρεάν self test έως τέλος του μήνα. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα οι πλατφόρμες να είναι ανοιχτές και ο πολίτες να το προμηθεύονται και μετά με τον ΑΜΚΑ τους από τα φαρμακεία και να το δηλώνουν στην πλατφόρμα. Η διαφορά θα είναι ότι μετά το τέλος του μήνα δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ο πολίτης να το προμηθεύεται δωρεάν από τα φαρμακεία. Είναι μια απόφαση που είναι σε γνώση της Πολιτείας. Για τους δύο μήνες υπήρχε μια συμφωνία για να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες. Είναι απόφαση του ΠΦΣ ύστερα από συνεννόηση και με την Πολιτεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ