Μου έδωσε φάρμακο ο Γώγος και θεραπεύτηκα αμέσως από τον κορονοϊό! – Μάλιστα μου ειπε:Έχω κρατήσει ένα φάρμακο για σένα!

Ανασκευάζει τις δηλώσεις του με νεότερη συνέντευξη στο TheBest!

Σάλος απο την αποκάλυψη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζιδη, που νόσησε σοβαρά από τον κορονοϊό και ενώ συζητούσαν να τον βάλουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας, εκείνη τη στιγμή ο γνωστός Καθηγητής, Χαράλαμπος Γώγος, του έδωσε ένα φάρμακο το οποίο τον θεράπευσε τελείως μέσα σε λίγη ώρα!

https://youtu.be/gplGK4UXf2c

Ένα φάρμακο για το οποιο ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, δεν είπε ποτε όμως κουβέντα.

Και εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Υπάρχει φάρμακο για τον κορονοϊό; Διότι ο νευροχειρουργός δεν μπορεί να λέει ψέματα. Και αν υπάρχει, γιατί το δίνουν μόνο σε λίγους και εκλεκτούς; Γιατί επιτρέπουν σε μία ολόκληρη κοινωνία να βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, γιατί μιλούν για το εμβόλιο και μόνο τη στιγμή που υπάρχει φάρμακο;

Να θυμηθούμε εδώ και το πως θεραπεύτηκαν ιεράρχες μέσα σε λίγες ώρες, με την κυρία Παγώνη να κάνει λόγο για το φάρμακο του Τραμπ, και μετά να ανασκευάζει πανικόβλητη.

Τι είπε πριν από λίγες μέρες, ανασκευάζοντας

Ρεπορτάζ: Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Κωνσταντίνα Τσίχλα

Μια περσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Πατρινού νευροχειρουργού και διευθυντή στην νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, Φώτη Τζωρτζίδη αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό, έχει γίνει talk of the town τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα.

Το θέμα αναμόχλευσε ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Θάνος Αμπατζής ο οποίος βρήκε τη συνέντευξη του γιατρού στο yοutube και την επανάφερε με ανάρτησή του στα social media συνοδεία πολλών ερωτηματικών.

Στη συνέντευξη ο κ. Τζωρτζίδης περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Χαράλαμπος Γώγος είχε «κρατημένο» για αυτόν ένα φάρμακο, μετά τη λήψη του οποίου έγινε καλά μέσα σε λίγες ώρες ενώ η υγεία του είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για εισαγωγή του στη ΜΕΘ. Η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων. «Είναι το φάρμακο που πήρε ο Αρχιεπίσκοπος, ο Αναστάσιος της Αλβανίας, ο υπουργός Πλακιωτάκης και κάποιοι ακόμα επώνυμοι. Για τα 12.000 θύματα του covid όμως δεν υπήρχε το φάρμακο. Πρόκειται προφανώς για το ίδιο φάρμακο (μονοκλωνικών αντισωμάτων) για το οποίο φωνάζει ο Παύλος Πολάκης, χωρίς κανείς να συγκινείται, χωρίς κανείς να τον ακούει» σχολιάζει ο κ. Αμπατζής.

Για αστειότητες έκανε λόγο σε επικοινωνία που είχε μαζί του το thebest.gr, ο κ. Τζωρτίδης ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τα όσα αναφέρει ο κ. Αμπατζής επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι αδιανόητο να μιλάμε για γιατρούς που δίνουν το φάρμακο σε έναν ασθενή και όχι σε άλλον και ότι αν αυτό συνέβαινε θα είχε παρέμβει ο Eισαγγελέας.

Ολόκληρη η νεότερη παρέμβαση του εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ