Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έδειξε τον δρόμο του πολεμιστή, τον δρόμο του Έλληνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δρόμος της Ηράκλειας αρετής που δυστυχώς έχουμε λησμονήσει…
Ένα παλικάρι με αρχές, αξίες, με σεβασμό στην οικογένεια, με σκληρή δουλειά, με το σπαθί του στην κορυφή του κόσμου.
Ένας συγκλονιστικός αγώνας, ένας ασταμάτητος και αήττητος Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 105-98 επί των Σανς, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 50 χρόνια.

Ο σπουδαίος αθλητής έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ. «Έστεψε» τους Μπακς πρωταθλητές, αφού τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 105-98 επί των Σανς και 4-2 στη σειρά των τελικών. Είναι ο δεύτερος τίτλος στην ιστορία του Μιλγουόκι και πρώτος μετά από 50 ολόκληρα χρόνια.

nba1 1

Ο Greek Freak ήταν απλά ασταμάτητος και καθοριστικός και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είχε 50 πόντους με 15/22 δίποντα και 1/3 τρίποντα, έβαλε και τις βολές (17/19) και συμπλήρωσε τη στατιστική του με 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 τάπες.

Αποθεώθηκε από 20.000 θεατές στο Fiserv Forum και τους τριπλάσιους έξω από το γήπεδο.

Σημαντική συνεισφορά του Κρις Μίντλετον με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα, όπως και του Τζρου Χόλιντεϊ με 12 πόντους, 11 ασίστ, 9 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Κλειδί ο Μπόμπι Πόρτις με 16 πόντους.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε και πάλι έχοντας μπει από το προηγούμενο ματς στο ιατρικό πρωτόκολλο που προβλέπεται για τον κορωνοϊό.

Δάκρυα χαράς για τον Γιάννη μετά το πρωτάθλημα

Συγκινητικές στιγμές μετά την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Ο Greek Freak πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση καθώς σημείωσε 50 πόντους (!), 14 ριμπάουντ 5 τάπες και 2 ασίστ, και αναδείχθηκε MVP των τελικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ