20/09/2021

Πάμε για δεύτερο γύρο μέτρων για τους ανεμβολιαστους – Στο στόχαστρο ψώνια στα σούπερ μαρκετς και λιανεμπόριο

Ανικανοποίητοι εμφανίζονται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού απο τα έως τωρα μέτρα για τους ανεμβολιαστους καθως δεν βλέπουν κάποια μεγαλειώδη αύξηση στα ραντεβού, ενώ η οποια αύξηση των τελευταίων ημερών οφείλεται κυρίως σε αλλοδαπούς και μετανάστες που κάνουν το εμβολιο καθως φοβουνται οτι θα χάσουν τις δουλειές τους, παρα σε Έλληνες που δεν χαμπαριάζουν απο τις πιέσεις απο οτι φαινεται.

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης τα ψώνια στα σούπερ μαρκετ που επανέρχεται η σκέψη για ειδικό ωράριο μόνο για ανεμβολιαστους αλλα βρίσκει πολλές αντιδράσεις απο τους ιδιοκτήτες των σούπερ μαρκετ καθως κάτι τέτοιο θα μείωνε δραματικα το τζίρο τους.

Υπαρχει και η σκέψη για ποσόστωση στον αριθμό των πελατών  δηλαδή απο τον αριθμό των πελατών που θα μπαίνουν στα καταστηματα ένα ποσοστό να αφορά τους ανεμβολιαστους στους οποίους θα δίνονται ειδικές αριθμημένες κάρτες διαφορετικού χρώματος απο αυτές που δίνουν τωρα τα καταστηματα στους πελάτες.

Παραδειγμα: Αν μπαίνουν 100 άτομα ταυτόχρονα να υπάρχει ένα ποσοστό 80% με 70% που να αφορά τους εμβολιασμενους και οτι περισσεύει τους ανεμβολιαστους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ