20/09/2021

Πέτρος Ίμβριος: Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Οι άλλοι είναι λεπροί;

Οργισμένος ήταν πριν λίγες ημέρες ο Πέτρος Ίμβριος καθώς έβλεπε πολλά μέρη της χώρας μας να γίνονται στάχτη και αποκαΐδια. Έτσι λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο παρότρυνε τον κόσμο να «πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση ο διάσημος ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά πώς: «Aν έβρισκα κάποιον ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν κατακλύσει τον χώρο του θεάτρου.

«Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή, Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό δήλωσε πως «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, αλλά υπήρξα σκεπτικιστής. Δε σου κρύβω ότι είχα κλείσει μία φορά να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα. Τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεό, ουρά και τρίχες στο κορμί μου δεν έβγαλα. Πρέπει να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά και να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Οι άλλοι είναι λεπροί;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ