20/09/2021

Μείζον θέμα με τον εμβολιασμό του Μακρόν, γεννά νέες θεωρίες συνωμοσίας!

Μεγάλο θέμα έχει ξεσπάσει στην Γαλλία, μετά την αποκάλυψη ότι η υποτιθέμενη ημερομηνία που ο μακρόν δήλωσε ότι έχει εμβολιαστεί, δεν ταιριάζει με το πιστοποιητικό εμβολιασμού του!

Η υπόθεση περιπλέχτηκε, όταν το Ελιζέ αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και μάλιστα διέψευδε το συγκεκριμένο συμβάν. Γράφει συγκεκριμένα η Μαρία Δεναξά:

Το Ελιζέ αρνήθηκε να δώσει στην ιστοσελίδα Mediapart, τον αριθμό της παρτίδας του εμβολίου Pfizer, με το οποίο εμβολιάστηκε ο Μακρόν ή την ημερομηνία υπογραφής του εμβολιαστή. Πληροφορίες που ζητήθηκαν κατ επανάληψη και αποδεικνύουν πως όντως ο Μακρόν εμβολιάστηκε στις 31/05

Οι πληροφορίες αυτές δεν χαρακτηρίζονται ως “ευαίσθητα δεδομένα”. Με τον αριθμό της παρτίδας του εμβολίου μπορεί κάποιος να εντοπίσει την παράδοση του.

Το Ελιζέ είχε ανακοινώσει πως ο Μακρόν εμβολιάστηκε στις 31 Μαίου. Ομως η βεβαίωση εμβολιασμού του γάλλου προέδρου αναγράφει πως εμβολιάστηκε στις 13 Ιουλίου, σύμφωνα με την Μediapart. To Eλιζέ μιλάει για “λάθος” αρνούμενο όμως να δώσει οποιαδήποτε αποδείξη στους δημοσιογράφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ