Συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Κοσμοσυρροή και επεισόδια

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επεισόδια στην Αθήνα με χρήση χημικών και αντλιών νερού για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

Στην Θεσσαλονίκη πάνω από 12.000 άτομα μετέτρεψαν την διαδήλωση σε αντικυβερνητική διαδήλωση με υβριστικά συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθεί με ομιλίες και συνθήματα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Δεν έλειψαν ωστόσο οι εντάσεις.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και χρήση εκτόξευσης νερού, από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας, τον «Αίαντα», την ώρα που μια μικρή μειοψηφία νεαρών πετούσε αντικείμενα και μολότοφ στα ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τον γιατρό καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη, ο οποίος ήταν στο Σύνταγμα: «Η πορεία στο Σύνταγμα σπάει με δακρυγόνα στα παιδιά».

Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν και αρκετοί εργαζόμενοι σε τομείς που έχει επιβληθεί η υποχρεωτικότητα, αλλά και σε τομείς που φέρεται να είναι στα… προσεχώς.

nb syntagma sygkentrosi ypohreotikotita1

nb syntagma sygkentrosi ypohreotikotita2

Στη διαδήλωση εμφανίστηκαν και οι κλασικές γραφικές φιγούρες που δίνουν το παρόν σε κάθε συγκέντρωση ανεξαρτήτως θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ