Δεκάδες ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου απέτυχαν να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί και οδηγούν την χώρα στον Καιαδα

Πληρώνουν εκατομμύρια σε συμβούλους επικοινωνίας Μαξίμου και Νεα Δημοκρατια και το αποτέλεσμα ποιο ειναι;  Να θεριεύει στη χώρα ένα αντιεμβολιαστικο κίνημα που οδηγεί τη χώρα σε επικινδυνους δρόμους.

Η ευθύνη βαραίνει πρώτα απο όλα την κυβερνηση που μετά απο ένα σκληρό lockdown προσπαθεί με απαγορεύσεις να επιβάλει τους εμβολιασμούς και παραλληλα να εκμεταλλευτεί πολιτικά την δραστηριότητα των αντιεμβολιαστων  ταυτίζοντας τους με την αριστερά.

Δεν τους ενδιαφέρει η ουσία που ειναι οτι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, αλλα μόνο να εκμεταλλευτούν πολιτικά τη γραφική και cult εικόνα που παρουσιάζει μερίδα των αντιεμβολιαστων χρεώνοντας τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα ΣΥΡΙΖΑ που ένα χρόνο τωρα σιωπά μπροστά στο σκληρό lockdown και τα αυταρχικά μέτρα ενώ οταν ήρθε η ωρα του εμβολίου επέλεξε τα στελέχη του να εμβολιαστούν μακρυά απο τις κάμερες, μια λανθασμένη επιλογή στην εποχή του live streaming.

Με μια εκκλησία που σιώπησε οταν η κυβέρνηση απαγόρευε ακόμη και την ανάσταση και το Άγιο Φως και που άφησε στο έλεος του Θεού χωρίς να πάρει δημόσια θέση τους ιερείς που  κυνηγούσε η αστυνομία οταν λειτουργούσαν στα κρυφά τις εκκλησίες και κοινωνουσαν πιστούς.

Ετσι φτάσαμε να βλεπουμε χριστιανούς ορθόδοξους με εικόνες να μάχονται στα συλλαλητηρια εναντίον του εμβολίου, μπερδεύοντας την πανδημία με την πιστη.

Ζουμε σε μια χώρα που ολοι θέλουν να εκμεταλευτουν  πολιτικά την πανδημία, το εμβολιο αλλα και τους αντιεμβολιαστες δημιουργώντας ένα μπάχαλο που οδηγεί στο χάος. Με τους λοιμωξιολογους να εχουν μετατραπεί σε τηλεαστερες, χάνοντας ετσι καθε σοβαρότητα και εμπιστοσύνη στα μάτια του κοσμου.

6D625540 0CF2 400C 8500 B6F30A6B97F9

Οι πολίτες ειναι μόνοι τους απέναντι και στην πανδημία οπως και σε όλες τις συμφορές που συμβαίνουν στη χώρα, απο σεισμούς και πυρκαγιές ως φυσικές καταστροφές.

Και αντί να συμμαχήσουν μεταξύ τους, χωρίζονται ξανά σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους, ενώ καθημερινά εχουμε πλέον πάνω απο 30 θανάτους απο κορωνοϊό.

Θάνατοι που απο οτι φαινεται αφήνουν κυβερνηση, κόμματα και κοινωνία αδιάφορους. Γιατί αν νοιαζόταν θα υπήρχε εθνική ομοψυχία μπροστά στον αληθινό εχθρό και αυτο το χαλι που συμβαίνει τωρα.

kalinda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ