Φάμπρικα με τους μαϊμού εμβολιασμούς: Στον Παλαμά με 6.000 κατοίκους εχουν γίνει 40.000 εμβολιασμοί

Σοκαρουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στη δημοσιοτητα για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ οι κάτοικοι της κοινότητας δεν ξεπερνούν τις 6.000 ωστόσο στο Κέντρο Υγείας έχουν γίνει – άκουσον άκουσον – 40.000 εμβολιασμοί!

Τα επιπλέον εμβόλια φέρεται να έγιναν σε πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την περιοχή όπου κατάγεται η υπάλληλος που φέρεται ότι είναι η πρωταγωνίστρια του σκανδάλου και η οποία παραμένει άφαντη!

Η διοικητική υπάλληλος είχε ως συνεργό μια νοσηλεύτρια, μέσω της οποίας είχε πάρει κωδικούς προκειμένου να προβεί στην επιβεβαίωση των εικονικών εμβολιασμών.

Τουλάχιστον 47 άνθρωποι – μόνο τον Αύγουστο – έχουν εμβολιαστεί εικονικά, ωστόσο οι αρχές δεν αποκλείουν αυτός ο αριθμός να είναι πολύ μεγαλύτερος. Από τους κωδικούς οι αρχές έχουν διαπιστώσει την ταυτότητα του χρήστη, που δεν είναι άλλη από τη νοσηλεύτρια που φέρεται ως συνεργός και η οποία θα κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις.

Πάντως δεν αποκλείεται και η άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος με βάσει τις διατάξεις για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έτσι θα καταστεί εφικτή η άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθούν αδικαιολόγητες καταθέσεις χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων. Εάν διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους 47 εικονικά εμβολιασμένους έχουν δώσει χρήματα τότε προκύπτει οικονομική συναλλαγή και έτσι θα γίνει περαιτέρω έρευνα για το έαν υπάρχει ευρύτερο κύκλωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ