Ταπεινωτικό κλείσιμο του μέγα εμβολιαστικού κέντρου στην Πάτρα λόγω μειωμένης προσέλευσης

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Κλείνει το μέγα εμβολιαστικο κέντρο στην Πάτρα λόγω μειωμένης προσέλευσης του κοσμου που δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση βγάζει σε αναστολή μεγαλο κομματι απο το νοσηλευτικό προσωπικό της Αχαΐας, κλείνει και το εμβολιαστικο κέντρο δυσκολεύοντας ετσι περισσοτερο τη δυνατότητα να εμβολιαστεί κάποιος στην περιοχή.

Το Μέγα εμβολιαστικό κέντρο του νομού Αχαΐας κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έληξε η σύμβαση του και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Οι στρατιωτικοί γιατροί που υπηρετούσαν στο εν λόγω εμβολιαστικό κέντρο έχουν ενημερωθεί ήδη ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στις μονάδες τους.

Μάλιστα στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για να εμβολιαστούν, αναφέρεται ότι «δεν βρέθηκε διαθέσιμο ραντεβού για την 1η δόση σε αυτό το κέντρο. Παρακαλώ επιλέξτε άλλο κέντρο».

Σύμφωνα με τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς στην Αχαϊα, που είχαν αναρτηθεί έως το βράδυ του Σαββάτου, η εικόνα ήταν η εξής:

Συνολικός αριθμός εμβολιασμών: 311.088 (+ 735 προγραμματισμένοι για το Σάββατο)
Εμβολιασμένοι με την 1η δόση: 165.570 (+526 προγραμματισμένοι για το Σάββατο)
Πλήρως εμβολιασμένοι: 154.594 (+270 προγραμματισμένοι για το Σάββατο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ