Ολοι οι παιδίατροι θα μπορούν να κάνουν εμβόλια στα παιδιά για να εμβολιαστούν οι ανήλικοι μετά απο εντολή Μητσοτακη

Ανακοινωθηκε και επίσημα πλέον η δυνατότητα των παιδιάτρων να κάνουν στα ιδιωτικα τους ιατρεία εμβόλια σε παιδιά, αρχικά άνω των 12 ετών, ώστε να προσχωρήσουν οι εμβολιασμοί στους ανήλικους.

Βεβαια το γεγονος οτι θα γίνονται σε ιδιωτικα ιατρεία δημιουργεί πολλούς φόβους για παρατυπίες τύπου Παλαμά Καρδίτσας οπου γινόντουσαν μαϊμού εμβολιασμοί.

Ποιες διαβεβαιώσεις θα παράξει η κυβερνηση πως δεν θα υπάρξουν γιατροι που θα παραβούν τον όρκο τους και δεν θα υποκύψουν στις πιέσεις γονέων με ακραίες απόψεις που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους;

Προφανως η κατάσταση περιπλέκεται πλέον τη στιγμή που η κυβερνηση κλείνει μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα οπως αυτο της Πάτρας λόγω μειωμένης προσέλευσης.

Ηδη εχει αρχίσει να διαφαίνεται μια στροφή της Κυβέρνησης σε πιο ιδιωτικές επιλογές οσο αφορά το εμβολιο, που θα γίνει πιο εμφανής και πιο έντονη τις επόμενες εβδομάδες.

Προφανως μετά τις αναστολές των ανεμβολιαστων υγειονομικών το εμβολιο θα χρησιμοποιηθεί σαν γέφυρα σύνδεσης του ιδιωτικού κομματιού της υγείας με το ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ