«Ψάχνω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά» λέει αρνητής του εμβολιασμού (Βίντεο)

Ενα τρομακτικό παράδειγμα κυνισμού και ακραίας κοινωνικής ανευθυνότητας έφερε στο φως ρεπορτάζ στους κύκλους των αντιεμβολιαστών.

Μαρτυρία που φιλοξένησε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι εμφανίζει μία κυρία ονόματι Κατερίνα να μιλά (ευλόγως) με την πλάτη στην κάμερα, και να λέει τα εξής απίστευτα: «Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά».

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν».

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση, δε, της ρεπόρτερ περί παρανομίας απαντά: «Στην Ελλάδα είμαστε. Μου μιλάς για παρανομία; Δεν πειράζει. Στην πουσ*** απαντάς με πουσ***».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ