Αντιεμβολιαστρια στον Ευαγγελάτο: Μας καλείτε για να κουνάτε ειρωνικά το κεφάλι σας

Άγρια κόντρα του καθηγητη Βασιλακόπουλου με την κυρία Μένη Καρυώτη, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η κ. Καρυώτη αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου και υποστηριζιε πως:

Όχι δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά.

Οταν ρωτήθηκε αν η ίδια εχει κανει το εμβολιο απάντησε: Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Η κουβέντα ξέφυγε και όταν ο κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε στην αρνήτρια μητέρα ότι στις ΗΠΑ εμβολιάζουν με Pfizer τον αμερικανικό στρατό, εκείνη ανέφερε τα εξής:

Γιατί να πάρουμε τον εμβολιασμό από τις ΗΠΑ; Σε καποιες πολιτείες ισχύει η θανατική ποινή; Γιατί να μην πάρουμε και την θανατική ποινή στην Ελλάδα; Γιατί να μη φύγω στην Γερμανία που μου προτάθηκε δουλειά με διπλάσια λεφτά.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος της είπε, «Εγώ ήθελα να ακούσουμε εσάς, και από επιστήμονες, επειδή μου βάζετε το ερώτημα, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε να κλείσουμε και την κουβέντα. Αλλά να σας πω γιατί βγάζω εσάς…».

«Όχι, δεν καταλάβατε καλά. Εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιο λόγο μας καλείτε, για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον αέρα. Όπως έχει γίνει πολλές φορές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας», είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ