Ιταλία: 13χρονο κορίτσι με υποκείμενο νόσημα πέθανε – Ειχε λάβει τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer

Ένα 13χρονο κορίτσι πέθανε αφού έλαβε τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer  στο νοσοκομείο Vito Fazzi στο Λέτσε, σχεδόν 24 ώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer κατά του Covid.

Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί από τον Δρ Giovanni Serio, και από τον ιατροδικαστή Alberto Tortorella και αναμένεται να καθορίσει αν υπάρχουν συσχετίσεις μεταξύ της λήψης της δεύτερης δόσης Pfizer και του θανάτου της μαθήτριας.

Η 13χρονη Αριάννα έπασχε από καρδιακή πάθηση από τη γέννησή της. Η 13χρονη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε λάβει τη δεύτερη δόση Pfizer το πρωί της περασμένης Πέμπτης, αλλά στη συνέχεια, επιστρέφοντας στο σπίτι, είχε νιώσει αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης και δυστυχώς πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Εν τω μεταξύ, η Εισαγγελία του Λέτσε ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του κοριτσιού.

Απο την άλλη πλευρά, ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου του Λέτσε δεν βλέπει συσχετισμό: Προς το παρόν, μετά από μια αρχική αξιολόγηση, δεν ήταν δυνατό να βρεθεί συσχέτιση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου, οπότε αναθέσαμε σε έναν από τους γιατρούς μας και έναν ιατροδικαστή να διενεργήσουν νεκροψία στο σώμα του κοριτσιού. Ακολουθήσαμε τις νομικές διαδικασίες που προβλέπονται σε σοβαρές περιπτώσεις όπως αυτή και ειδοποιήθηκε η υγειονομική αρχή και η οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ