Ερωτήματα από την οικογένεια του επιχειρηματία που πέθανε από Covid αν και είχε εμβολιαστεί

Θρήνο και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε ο θάνατος ενός 57χρονου επιχειρηματία στην Κοζάνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε καταστήματα αθλητικών ειδών, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον εμπορικό κόσμο της περιοχής. Ο 57χρονος άνδρας παρά το ότι είχε φροντίσει να προστατεύσει τον εαυτό του κάνοντας το εμβόλιο της Johnson & Johnson, αρρώστησε βαριά από κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά από λίγες ημέρες, κατέληξε ενώ βρισκόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας.

Ο πατέρας τριών παιδιών βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση, ήταν υγιείς και δεν έπασχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής, και καθηγητής φυσικής αγωγής κα προπονητής. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live, στενό συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία, ανέφερε ότι η οικογένεια έχει ερωτήματα αναφορικά με τη νοσηλεία του 57χρονου.

Από πλευράς του ο διοικητής του νοσοκομείου, δήλωσε στην εκπομπή ότι όλοι οι γιατροί έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ