Απέκρυψαν απο την κοινωνία οτι και οι εμβολιασμένοι νοσουν

Τα ίδια βρώμικα κόλπα με την εποχή του μνημονίου που τα ΜΜΕ έκρυβαν ειδήσεις και πληροφορίες που θα δημιουργούσαν αντιδράσεις στην κοινωνία, κατόπιν εντολών των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Ποιος δεν θυμάται την Μαρία Σπυρακη να ομολογεί σε συνεντευξη της στον Νίκο Χατζηνικολαου: (πηγή: enikos.gr).

«Γνώριζα ότι τροφοδοτούνταν οι τράπεζες από τον Μάιο έως τον Ιούνιο με μετρητά διότι υπήρχε μεγάλη απόσυρση χρημάτων. Η συνείδησή μου, ως πολίτη, ως Ελληνίδας, δεν μου επέτρεψε να δω το δημοσιογραφικό μου συμφέρον. Εκτίμησα ότι δεν έπρεπε να το πω. Το πήρα στο «μαξιλάρι μου», δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη,  απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με τη δήλωση της για τα αεροπλάνα που έρχονταν γεμάτα χρήματα και δεν μετεδόθη η είδηση.

7D3E16D5 C490 4215 9C15 7860778C039B

Τωρα κρυβουν ειδήσεις που αφορουν την διαχείρηση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς. Ετσι απέκρυψαν και το οτι και οι εμβολιασμένοι νοσουν και μεταδίδουν τον ιο.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ απ τον καθ. Πνευμ/γίας Στ. Λουκίδη όπου έκανε λόγο για «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ» το ότι απεκρύβη από την κοινωνία πως & οι #εμβολιασμενοι νοσούν και μεταδίδουν, κάτι που παραδέχθηκε χθες και η καθ. Αθ. Λινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ