Βαφτίζουν τις νέες απαγορεύσεις, περιορισμένη πρόσβαση – Μαζί με τους ανεμβολιαστους την πληρώνουν και οι εμβολιασμένοι

Ήδη εχει εφαρμοστεί το πρωτο μέτρο που πλήττει και τους εμβολιασμενους και αφορά τα σουπερ μαρκετ και ειναι η επαναφορά της κάρτας εισόδου, που είχε αποσυρθεί για λίγες μόνο ημέρες τελικά.

Η κυβερνηση έφερε ξανά τους περιορισμούς στον αριθμό των καταναλωτών που μπαίνουν στα σουπερ μαρκετ, μετρο που περιορίζει και την είσοδο των εμβολιασμενων  στα καταστηματα, αλλα δεν σταματά εδώ.

Έρχεται περιορισμός και του ωραρίου λειτουργίας της εστίασης και το κυριότερο νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφοριας. Μέτρα που θα αφορουν και τους εμβολιασμενους δηλαδή τους οποίους υποτίθεται η κυβερνηση δεν θα περιόριζε.

Οσο αφορά τους ανεμβολιαστους, τους ετοιμάζει σκληρό χουνερι με αυστηρούς νέους περιορισμούς στα εμπορικά καταστηματα και τα σουπερ μαρκετ αλλα και την εστίαση.

Στοχος ο μεγαλύτερος αποκλεισμός τους απο την κοινωνική ζωη ώστε να πιεστούν να κάνουν το εμβολιο. Με καθε κόστος. Πολιτικο ή κοινωνικό.

Ήδη το θεμα του ειδικού ωραρίου για ανεμβολιαστους επανέρχεται για τα σουπερ μαρκετ σαν ιδέα, δηλαδή το να ψωνίζουν οι ανεμβολιαστοι μόνοι τους νωρίς το ξημερωμα στα σουπερ μαρκετ ενώ παίζει και το θεμα της ποσόστωσης, του να μπαίνει δήλωση περιορισμένος αριθμός ανεμβολιαστων στα καταστηματα σε αναλογία ένας ανεμβολιαστος ανα 10 πελάτες με ξεχωριστή ειδική καρτα εισόδου απο τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ