Οι ανεμβολίαστοι στο «απόσπασμα»- «Εκτελέστε» τους!

Του Πασχάλη Τσολάκη

Αυτά που βιώνει σήμερα η χώρα, δεν είναι μια ταινία φαντασίας, δεν είναι ένα παραμύθι, δεν είναι ένα κακό όνειρο. Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα!
Κυβερνητικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, γιατροί, ακαδημαϊκοί, μητροπολίτες, προτείνουν με πάθος να εφαρμοστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας των ανεμβολίαστων, όπου υπάρχει ανθρώπινη παρουσία! Να μην εργάζονται, να μην πληρώνονται, να μην βρίσκουν δουλειά!

Όχι δεν πρόκειται για ένα απλό παράπονο πρόχειρα και επιπόλαια εκφρασμένο, από τα συνήθη, που έτσι κι αλλιώς η ζωή φανερώνει, σαφώς και είναι οντολογική ομολογία της έσχατης ώρας, τέτοια που μόνο το ριζικό κακό έχει τη δύναμη να φέρει, αλλά δυστυχώς το φέρνει και η πολιτική αντάμα με το κέρδος. Είναι ριζικό κακό να ξεριζώνεις με τη βία, τον άνθρωπο μέσα από τον άνθρωπο! Να κατεδαφίζονται όλες οι νοητικές, πνευματικές, συναισθηματικές, δημιουργικές, ανθρωπιστικές αξίες. Να γίνεται ο άνθρωπος σκιά!

Σ’ αυτόν τον κόσμο οι άνθρωποι έρχονται να ζήσουν σαν άνθρωποι, αλλά να, κάτι συμβαίνει και η ύπαρξη σχεδόν αναιρείται κι αυτό που απομένει δεν είναι παρά η συνείδηση της σκιάς!

Περιθωριοποιείται το 35-38% του πληθυσμού της χώρας, τιμωρείται με περιορισμούς, εγκλεισμούς, κατηγορείται, λοιδορείται από όλους τους παραπάνω, ως ψεκασμένοι, αρνητές, κινητές βόμβες, εγκληματίες και άλλα κοσμητικά επίθετα!

Αρνούνται, λένε, τους κανόνες της ελευθερίας που θέτει η εξουσία και οι «ειδικοί».
Αντί να μιλούν για ελπίδα, κουράγιο, αισιοδοξία, σπέρνουν καθημερινά φόβο και τρόμο. Τρόμο, φόβο και θάνατο! Δυστυχώς μαζί με αυτούς και πολλοί ιεράρχες!

Οι ίδιοι που ψέλνουν με μεγαλοπρέπεια το «Θανάτω – θάνατον πατήσας». Ο Χριστός που πάτησε και νίκησε το θάνατο για να πάψουν οι άνθρωποι να φοβούνται τον θάνατο, προσπαθούν τώρα να «πείσουν» τους πιστούς, με το φόβο του θανάτου!

Κανείς από όλους αυτούς δεν σεβάστηκε το φόβο των ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν!
Το φόβο για την πειραματική φάση των εμβολίων, τις παρενέργειες ίσως που προκάλεσαν, το φόβο που οι ίδιοι οι ειδικοί με τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις τους, δημιούργησαν.

Δαιμονοποιούνται οι ανεμβολίαστοι, για να διαιρεθεί η κοινωνία και να φορτωθούν ευθύνες και «εγκλήματα» που η εξουσία και οι φορείς της διέπραξαν. Πάντα θα δημιουργούν ένα αιτιατό, που θα διαιρεί και θα διχάζει την κοινωνία. Ίσως στο εγγύς μέλλον οι απαγορεύσεις να γίνονται στο όνομα του κινδύνου του περιβάλλοντος. Το σενάριο άλλωστε είναι ήδη γραμμένο! Τότε οι απαγορεύσεις θα γίνονται στο όνομα της πράσινης ελευθερίας!

Θα απολογηθούν οι ανεμβολίαστοι «καταδικασμένοι» ή θα «εκτελεστούν», με συνοπτικές διαδικασίες; Μια κάποια λύση ίσως θα ήταν να τους στείλουν κάπου, σαν τα αντίστοιχα Σοβιετικά Γκούλαγκ.

Πριν κάποιους μήνες ο Τσίπρας ψέλλισε, πως οι πορείες, οι διαμαρτυρίες, πρέπει να γίνονται ακόμα και με ρίσκο στην πανδημία. Τι άλλαξε από τότε και κατευθύνεται σήμερα στην υποχρεωτική κανονικότητα!! Προσπέραση της δεξιάς πολιτικής από τα αριστερά!
Το πρόβλημα είναι πολιτικό, όχι υγειονομικό. Η υγεία είναι πρόσχημα για την κατεύθυνση!
Υ.Γ Στο Μαντείο των Δελφών υπάρχει ακόμα γραμμένη η ρήση «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ», που σημαίνει -τίποτα σε υπερβολή-. Το μήνυμα των αρχαίων τραγωδιών πάντα σαφές: οι φορείς της εξουσίας δεν έχουν το δικαίωμα να καταλύουν την ηθική τάξη. Οι δικαιοδοσίες του κράτους έχουν ορισμένα όρια, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνονται. Το κράτος δεν είναι απρόσωπο. Οι φορείς της εξουσίας είναι υπεύθυνοι των πράξεων τους και δεν μπορούν να αυθαιρετούν προσχηματικά στο όνομα της ίδιας της εξουσίας ή του καλού του συνόλου. Ειδάλλως θα ακούσουν ότι ο Αγαμέμνων στην τραγωδία του Αισχύλου.
Βαριά η κατακραυγή του λαού, δημόσιας κατάρας έχει πληρωμή.

Υ.Γ2 Οι Έλληνες που διέδωσαν την δημοκρατία σε όλο τον κόσμο, οδηγούνται δια των ηγετών της και με δική τους συναίνεση, σε άλλο μελλοντικό παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης, που θα ονομάζεται ίσως: Οικονομική Δημοκρατία. Δηλαδή Ολιγαρχία ολοκληρωτισμού. Όπου ο άνθρωπος θα καταντήσει να γίνει μη άνθρωπος. Μια σκιά – ένα εργαλείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ