Χρυσόστομος: Όποιος δεν εμβολιάζεται είναι όργανο του σατανά

Μιλωντας στην τηλεοραση του Σκαι ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσοστομος ζήτησε: Να γίνει οριζόντια υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους όσοι μισθοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο ή από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου χωρίς διαχωρισμούς εάν πρόκειται για παππά, δεσπότη ή αστυφύλακα, ενώ εξέφρασε  την οργή του για τους αρνητές ιερείς, λέγοντας ότι γίνονται όργανα του σατανά γιατί δεν ακούνε τη φωνή της Εκκλησίας.

Οπως ειπε: Ο σατανάς έχει επιτραπεί από τον ίδιο το θεό να μας ‘’πειράζει’’. Από την επιδεκτικότητα του ανθρώπου αν γίνεται όργανο του σατανά, όπως εν προκειμένω γίνονται αυτοί που δεν ακούνε τη φωνή της Εκκλησίας, ενώ τόνισε ότι οι αρνητές ιερείς θέτουν εαυτόν εκτός Εκκλησίας καθώς δεν πειθαρχούν στις αποφάσεις της Συνόδου και του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Επίσης ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Διονύσου, όπου οπως ειπε: κρύβονται οι καλόγεροι που κάνουν το εμβόλιο από τον ηγούμενο, ενώ ένας καλόγερος που εμβολιάστηκε και το έμαθε ο ηγούμενος, μετά δεν του έδινε το χέρι να το φιλήσει για να μην τον κολλήσει και δεν τον άφηνε να λειτουργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ