Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου κατηγορεί τον σύζυγό της για φανατικό αντιεμβολιαστή που την έπεισε να μην εμβολιαστεί

Την δική του απάντηση έδωσε ο γυναικολόγος της  Παρθένας Κουτμερίδου στις κατηγορίες οτι την έπεισε ο ίδιος να μην εμβολιαστεί.

Ο γυναικολόγος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ξεκαθάρισε αρχικά ότι «εγώ τη συμβούλεψα από την πρώτη στιγμή να κάνει το εμβόλιο και αυτή και ο σύζυγός της».

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι συμβουλεύει το ίδιο όλες τις γυναίκες και στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να την πείσει, καθώς δεν ήταν μόνο πελάτισσά του αλλά και φίλη του επί σειρά ετών, αλλα ο ο σύζυγός της μαζί με την οικογένεια «την απέτρεψαν να μην εμβολιαστεί, πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού».

Σε ερώτηση πώς αντιδρούσε η γυναίκα στη συμβουλή του γιατρού, ο ίδιος απάντησε ότι έλεγε πως θα το κάνει μετά τον τοκετό, «γιατί φοβόταν».

Ο γυναικολόγος αποκάλυψε πως ο σύζυγος της άτυχης δικηγόρου είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, επηρεαζόμενος από παραθρησκευτικούς κύκλους, τόνισε δε πως είχε συγκρουστεί μαζί του επειδή συμβούλευε την γυναίκα υπέρ του εμβολιασμού γι αυτό και είχε πάψει να πηγαίνει μαζί της στις εξετάσεις στο ιατρείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ