Οι πρώτες πληροφορίες για τα νεα μέτρα που θα ανακοινωθούν σημερα – Η κυβερνηση για άλλη μια φορά εξαπατά τους εμβολιασμενους και εφαρμόζει σκληρα μέτρα και για αυτούς

Αέρας οι υποσχέσεις της κυβέρνησης οτι δεν θα υπάρξουν μέτρα που θα αφορουν τους εμβολισμένους καθως τα νεα μέτρα πλήττουν πρώτα πρώτα αυτούς.

Ετσι έρχεται περιρισμος του ωραρίου σε διασκέδαση και με τη μουσική να σταματά στις 23:00 ενώ στην εστίαση προτείνεται είτε η χωρητικότητα να πάει στο 70% είτε στο 100% αλλά με τραπέζια το πολύ 6 ατόμων.

Συγκεκριμένα τα καταστήματα διασκέδασης θα κλείνουν στις 11 μ.μ. ή στις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά με διακοπή της μουσικής από τις 11 μ.μ.

Όσον αφορά στην εστίαση, η εισήγηση προβλέπει είτε τη μείωση της χωρητικότητας στο 70% είτε τη λειτουργία των καταστημάτων με πληρότητα 100% αλλά μόνο σε τραπέζια χωρητικότητας έξι ατόμων και τις ανάλογες αποστάσεις βέβαια μεταξύ των τραπεζιών.

Οπως καταλαβαίνετε όλα τα μέτρα αφορουν πλέον τους εμβολιασμενους που η κυβερνηση υποστήριζε πως δεν θα τους επιβάλει κανένα περιορισμό. Ενώ να θυμησουμε πως ήδη τους επιβλήθηκε η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και κυρίως η διπλή μάσκα σε ΜΜΜ και Σουπερ Μαρκετ ή η πανάκριβη μάσκα KN-95.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ