Ο «ψεύτης» Νόβακ Τζόκοβιτς και οι ψευδείς ισχυρισμοί για την «πανάκεια» του εμβολίου

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν οι φαρμακευτικές και οι επιστήμονες απηύθυναν με ειλικρινή τρόπο τι ακριβώς προσφέρουν τα εμβόλια, αντί να διαδίδουν τερατολογίες, οι οποίες στη συνέχεια διαψεύστηκαν, δημιουργώντας ακριβώς το κύμα άρνησης κατά του εμβολιασμού.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν αντί για την βουλιμία του κέρδους, επιχειρηματίες και επιστήμονες είχαν απλά προτάξει την αλήθεια. Ότι το εμβόλιο, όχι, δεν είναι πανάκεια, αλλά δίνει σοβαρές πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση μόλυνσης. Και σε συνεργασία με τα μέτρα ατομικής προστασίας, μπορεί πραγματικά να σώσει εκατομμύρια ζωές.

Ποιος λοιπόν ζημίωσε περισσότερο την δημόσια υγεία με ισχυρισμούς που στην συνέχεια διαψεύστηκαν;

Μεταδίδεται πως ξεκίνησε σχέδιο εξόντωσης του παγκόσμιου πρωταθλητή του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, επί τω λόγω ότι κατά την είσοδό του στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ψευδώς εδήλωσε ότι έχει νοσήσει, σύμφωνα με το κράτος της Αυστραλίας.

Ήδη ακούγεται πως οι σπόνσορες που χρησιμοποιούν το όνομά του, όπως πχ η εταιρία Λακόστ σκέφτεται ακύρωση του συμβολαίου που έχουν συνάψει.

Και όλα αυτά επειδή θεωρήθηκε ότι προσπάθησε να εξαπατήσει τις αρχές που του έδωσαν όμως κανονικά άδεια εισόδου. Λες και αν ήθελε πραγματικά να εξαπατήσει, δεν θα μπορούσε να κάνει ένα μαϊμού εμβόλιο, κάπου στην Σερβία.

Ποιός όμως είπε αλήθεια; Μήπως είναι ο …..αυτός που είπε πως οι μάζες θα εξασφαλίζονταν έναντι του θανατηφόρου ιού με εμβόλιο δηλ. το πρώτο; Τότε διατί εξ αυτού ξεκίνησε αυτή η σκυταλοδρομία εμβολίων που οι μάζες αδιαμαρτύρητα οφείλουν να υφίστανται; Διατί ουδείς εκ των ειδικών ουδέποτε είπε μιά αλήθεια; Την μόνη: ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Παρά βλέποντας και κάνοντας θα δούμε. Εδώ ο πολίτης μια ασπιρίνη για να λάβει πρέπει να ενημερωθεί για τις τυχόν παρενέργειες του δισκίου! Ποιός εκ των τασσομένων υπέρ εμβολιασμού ειδικών θα δεχθεί να αναλάβει ευθύνες;

Ποιός θα καθησυχάσει τις μάζες αφού δέν ενημερώνουν για τον βαθμό ανοησίας ως προς την ανοσία, όταν ήδη ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λόγω των υπερβολικών ισχυρισμών;

Και τέλος πόσο γρήγορα ξεχάστηκε η Θαλιδομίδη που ασμένως εχορηγείτο από τους τότε ειδικούς, της οποίας τα, από την ανάποδη, αποτελέσματα δημιούργησαν τόσα θύματα!

Ας επικεντρωθούμε στην προφύλαξη διότι ακόμη δέν γνωρίζουμε, αντί να κατηγορούμε ανυπάκουες συνειδήσεις προς αυτοπροστασία. Δυστυχώς το ιατρικόν λάθος δεν έχει ακόμα εκμηδενιστεί. Και δι αυτό δέν απορρίπτουμε συνάνθρωπο, αφού τέτοιοι διαχωρισμοί άν δεν είναι ρατσιστικοί (υπάρχει η υπόνοια για το συμβάν Μελβούρνης) μόνο Σπιναλόγκα  θυμίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ