Αφωνη η υφήλιος απο τις εξελίξεις: Οι Γάλλοι «Ομολογούν» τον θάνατο του νομπελίστα της Ιατρικής μετά την κατακραυγή! – Η σχέση του με τα εμβόλια

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση της πάντα έγκυρης Μαρίας Δεναξα:

🔴UPDATE Μετά απο έντονες αντιδράσεις κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα, τα γαλλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες αναφέρουν το θάνατο του Λικ Μοντανιέ.
Για να δημοσιεύσουν την είδηση, πέρασαν δυο 24ωρα και για να γίνει αυτό έπρεπε να υπάρξουν αντιδράσεις.

Για την απώλεια και της πιο ξεπεσμένης τηλεπερσόνας,η αντίδραση είναι άμεση απο MME κ πολιτικούς.Ο Μακρόν είχε άμεσα αντιδράσει για τον θάνατο του τραγουδιστή Τζόνι Χαλιντέι, απευθύνοντας κ ύστατο χαιρετισμό.Το Νόμπελ Ιατρικής,φαίνεται να έχει λιγότερη αξία για τον γάλλο πρόεδρο.

Να θυμησουμε πως νωριτερα είχαμε δημοσιεύσει σχετικά με το μυστήριο του θανάτου του κορυφαιου νομπελίστα:

Σύμφωνα με αναρτήσεις της Μαρια Δεναξα στα social media:

🇫🇷 🦠💉 Συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Πληροφορίες που κυκλοφορούν από χθες και δεν έχουν διαψευστεί έως τώρα, αναφέρουν πως ο διάσημος γάλλος ιολόγος Λικ Μοντανιέ, που ανακάλυψε το AIDS και τιμήθηκε μεταξύ άλλων το 2008 με το νόμπελ ιατρικής, πέθανε στις 8/02 σε ηλικία 89 ετών.

Αλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για fake news. Κανείς ομως από την οικογένεια του Μοντανιέ δεν έχει βγει να διαψεύσει, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά είτε επιβεβαίωσης, είτε για fake news στα «comme il faut» ΜΜΕ.

Ο Μοντανιέ μέχρι και πριν απο λίγες ημέρες αμφισβητούσε δημόσια την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων κατά του κορωνοιού και παρότι πολυβραβευμένος για το επιστημονικό του έργο είχε χαρακτηριστεί «ψεκασμένος» για τις αμφιβολίες του για τον εμβολιασμό.

Αν ισχύει η πληροφορία του θανάτου του κορυφαίου επιστήμονα, θα πρέπει η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ και πολιτικών όπως είναι ο αρχηγός του γαλλικού κρατους Εμμανουελ Μακρόν, να προβληματίσει σοβαρά για την τύχη οποιουδήποτε εκφράζει αντίθετη άποψη από την κυρίαρχη.

Ο Μοντανιέ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Σκεφτονταν διαφορετικά, οπως και οι περισσότερες μορφές που ξεχώρισαν. Όποια κι αν ήταν η άποψη του για την αντιμετώπιση του κορωνοιου, δεν του αξίζει τέτοια απαξίωση από το γαλλικό κράτος, ούτε και από την επιστημονική κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ