Τωρα: Άτακτη υποχώρηση Μητσοτακη – Σταματά τα πρόστιμα στους ανεμβολιαστους μετά την κατάρρευση των ποσοστών της ΝΔ

Την αποκάλυψη έκανε η κυρία Μινα Γκαγκα μιλωντας στον Σκαι οπου ανέφερε με πόνο ψυχης πως από τον επόμενο μήνα θα σταματήσει η επιβολή του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, παρα τις έως τωρα δηλώσεις πως το πρόστιμο θα συνεχιζόταν και μετά την παύση του πιστοποιητικού.

Σάλος με όσα ειπε η Μινα Γκαγκα στον αέρα του Σκαι για τα πρόστιμα στους ανεμβολιαστους

Επισης αναφερθηκε και στην αναστολή χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, λεγοντας πως για την ώρα δεν νομίζω ότι θέλουμε να καταργηθεί, ωστόσο μπορεί να υπάρξει μια τέτοια πρόβλεψη προς το καλοκαίρι ενώ προσπάθησε να εξηγήσει πως η ζωή θα συνεχιστεί «αλλά με κοινή λογική και με αίσθημα προστασίας για εμάς και για τους άλλους».

Μάλιστα προειδοποίησε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, επειδή υπάρχουν αρκετοί γύρω μας που είναι θετικοί σε κορωνοϊό και κάποιοι το γνωρίζουν και κάποιοι όχι, ενώ αν τα κρούσματα κορωνοϊού μειωθούν σε 200 με 300 την ημέρα τότε μπορεί να υπάρξει μια μεγαλύτερη απελευθέρωση, αλλά ακόμη δεν είμαστε εκεί.

Σχετικά με την τέταρτη δόση εμβολίου, κράτησε κλειστά τα χαρτιά της, λέγοντας πως εξετάζεται να χορηγηθεί μόνο σε κάποιες κατηγορίες ανοσοκατεσταλμένων ατόμων.

Όσα ειπε σημερα η κυρία Γκαγκα δείχνουν μια τεράστια υποχώρηση της κυβέρνησης μπροστά στους φόβους για κοινωνική έκρηξη απο τις πιέσεις, ειδικά στους άνω των 60 που αποτελούν και σημαντική δεξαμενη ψήφων για το κυβερνητικό κομμα και η ως τωρα πολιτική Μητσοτακη τους εχει απομακρύνει αρκετά.

Αποδειξη μαλιστα και η παρέμβαση Βασιλακόπουλου που ειπε ξεκάθαρα πως: Ο μόνος λόγος για πρόωρη κατάργηση του πιστοποιητικού είναι να μην είναι δυσαρεστημένοι όσοι δεν το έχουν, για προεκλογικούς λόγους.

Με πληροφορίες απο τον skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ