Πληροφορίες για περικύκλωση μεγάλου αριθμού Ουκρανών στρατιωτών στο Χάρκοβο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν προς το Σλαβιάνσκ και τη Μπαράνοβκα, δήλωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου

 Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποιούν «σταδιακή, άνιση, αργή προέλαση προς τα νοτιοανατολικά και νοτιοδυτικά του Izyum» και «συνεχίζουν να χρησιμοποιούν πυρά μεγάλης εμβέλειας», ανέφερε το CNN επικαλούμενο τον στρατιωτικό αξιωματούχο.

 «Τους βλέπουμε να χρησιμοποιούν πυροβολικό και αεροπορικές επιδρομές πριν από χερσαία δράση…» πρόσθεσε ένας ανώτερος αξιωματούχος της Άμυνας των ΗΠΑ.

Ουκρανικές πήγες επιβεβαιώνουν την περικύκλωση 1000 Ουκρανών στρατιωτών

Ουκρανικά κανάλια στο Telegram επιβεβαίωσαν την πληροφορία

“Περισσότεροι από χίλιοι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της Εθνικής Φρουράς είναι καταδικασμένοι σε θάνατο κοντά στο Oskol στην περιοχή του Χάρκοβο. Η διοίκηση αρνήθηκε να απελευθερώσει τις μονάδες της 1ης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, οι οποίες είχαν προσπαθήσει προηγουμένως να προχωρήσουν στο Izyum. Ο ρωσικός στρατός τους έχει πιέσει και τους καταστρέφει μεθοδικά»

Οι πληροφορίες των ουκρανών, ταυτίζονται με αυτές του αμερικανικού Πενταγώνου για την χρήση πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς και βολών πυροβολικού από μεγάλη απόσταση στην συγκεκριμένη περιοχή, πριν την χερσαία προέλαση των Ρώσων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ