Βομβα απο τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο: Για να δω που θα πάτε να κρυφτείτε

Σε ανάρτηση του πριν λίγα λεπτά ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Ε, λοιπόν θα κάνω τώρα μια συνέντευξη με την Γεωργια για να δω που θα πάτε να κρυφτείτε υπάνθρωποι των Αρχών και της κοινωνίας που νομίσατε ότι η υπόθεση κλείνει εδώ. Τώρα ανοίγει και σας υπόσχομαι ότι θα φρίξει όλη η Ελλαδα.Η χώρα μας δεν διαθέτει μόνο Τατιάνες!Ευτυχώς…

Εισαγγελέας καλεί τη Γεωργία Μπίκα να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα – «Ψευδής η καταγγελία για βιασμό»

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα εισηγήθηκε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό επισημαίνοντας ότι η 24χρονη «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές».

Μάλιστα σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η εισαγγελέας προτείνει να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρους του καταγγελόμενου 27χρονου καθώς κρίνει ότι θα πρέπει να γίνει δεκτή η απαλλαγή του για την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει παλιότερο άρθρο του Zougla.gr με τίτλο: Η Εισαγγελία τα βλέπει όλα αυτά;

Σε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Γεωργίας Μπίκα και απαξίωσης του πραγματικού ανακριτικού υλικού στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας επιδίδονται, συστηματικά, συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Ιδιαίτερο ζήλο επιδεικνύουν η ιστοσελίδα TheToc καθώς και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha διά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «T-live». Κάποιος ιδιαίτερος λόγος θα πρέπει να υπάρχει, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η μεθοδική προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια Λεβέντη επιχείρησε εξαρχής να αλώσει τον ευρύτερο χώρο των θεσμικών παραγόντων που ενεπλάκησαν σε διάφορα επίπεδα στην υπόθεση του βιασμού. Η «Ζούγκλα» πληροφορείται ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή διαχείρισης των επαφών με τους τοπικούς παράγοντες στη Θεσσαλονίκη. Μια αποστολή που απαιτούσε διακριτικότητα και «λεπτούς χειρισμούς». Το πρόσωπο αυτό είναι ο γνωστός ως «Τσοπάνος της Αράχωβας», ο οποίος διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στενούς δεσμούς με την οικογένεια Λεβέντη. Είναι ο άνθρωπος που, σύμφωνα με πληροφορίες, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει «ευαίσθητες υποθέσεις» που έχουν να κάνουν με την ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια. Όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα επανέλθουμε. Η «Ζούγκλα» έχει στη διάθεσή της ενδιαφέροντα στοιχεία για τις δραστηριότητές του. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ