37χρονο παλικαρακι πολτοποιηθηκε προσπαθώντας να πιάσει τα φάρμακα του που του έπεσαν σε αυτοματο κάδο απορριμμάτων

Τραγικο τελος βρήκε ένα 37χρονο παλικαρακι στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης όταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών ο αυτόματος κάδος σκουπιδιών που είναι εκεί τον διαμέλισε.

Ο άτυχος άνδρας που λανθασμένα στην αρχή είχε ειπωθεί πως ήταν άστεγος και έψαχνε στα σκουπίδια αναζητώντας κάτι φαγώσιμο, τελικά προσπάθησε να πετάξει σκουπίδια, ωστόσο όταν αντιλήφθηκε πως μαζί με αυτά είχε ρίξει και τα φάρμακά του μέσα στον κάδο, επιχείρησε να τα πιάσει με αποτέλεσμα την ώρα που έκλεισε το στόμιο, να εγκλωβιστεί και να μην μπορέσει να αντιδράσει, καθως ο συγκεκριμένος κάδος λειτουργεί αυτόματα και με μεγάλη δύναμη και ταχύτητα και δυστυχώς εγκλώβισε το σώμα του που το διαμέλισε.

F7BA8759 717E 47F0 AB18 C8BB896E30F9

Ο 37χρονος ήταν ιδιοκτήτης ενος σκύλου 2 ετων που τωρα έμεινε χωρίς σπίτι και ο Δήμος Αλεξανδρουπολης  αναζητά νεα οικογένεια για να τον φροντίσει για να μην καταλήξει σε κάποιο καταφυγιο.

EBFA29BD 7C99 4EA3 BBBE AE7C7F87D560

❗❗❗SOS❗❗❗

🛑 ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ

Ο σκυλάκος αυτός ανήκε στον άνθρωπο που χθες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του στο φρικιαστικό δυστύχημα με τον κυλινδρικό κάδο στο κέντρο της πόλης.
Με εισαγγελική εντολή και τη συνοδεία αστυνομίας ο κτηνίατρος του Δήμου και η υπάλληλος του καταφυγίου τον παρέλαβαν από το σπίτι του θανόντος.
Πρέπει να του βρούμε σπίτι. Πρέπει να πάει σε ένα σπίτι να συνεχίσει τη ζωή του. Είναι 2 ετών, φροντισμένος από τον άνθρωπο του. Τον αποχωρίστηκε με αυτόν τον τραγικό τρόπο και το τελευταίο που θέλουμε είναι να μπει σε ένα κλουβί του καταφυγίου.
Σας ζητάμε κοινοποιήσεις. Να μάθουν όλοι την ιστορία του.
Η ζωή συνεχίζεται και μπορούμε να του χαρίσουμε ένα happy end. Τουλάχιστον σ αυτό το αγαθό πλάσμα αφού ως κοινωνία αποτύχαμε να σώσουμε το “αφεντικό” του.
Αρσενικός 2 ετών, 10 κιλακια περίπου, ιδιαίτερα ήσυχος και γλυκός. Στα σχόλια θα βρείτε και βίντεο από τη βόλτα του, αφού τον παραλάβαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ