Ισχυρή έκρηξη στο Μενιδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκρηξη σε ξυλουργείο που βρισκόταν κοντά σε σπίτια, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μενίδι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Εκτοξεύτηκαν γυαλιά και κομμάτια τσιμέντου, ενώ προκλήθηκαν και αρκετές υλικές ζημιές.

Βομβαρδισμένο τοπίο το σημείο θυμίζει η εικόνα που αντικρίζει κανείς στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κομμάτια από γυαλί και τσιμέντο εκτοξεύτηκαν σε μεγάλη απόσταση λόγω της έκρηξης. Οι εικόνες που προκλήθηκαν είναι απίστευτες.

Η ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα. Αναστάτωσε τους κατοίκους, βγάζοντάς τους στο δρόμο έντρομους. Χαρακτηριστικό της ισχύος της έκρηξης αποτελεί το γεγονός ότι, μπάζα εκτοξεύτηκαν σε απόσταση 50 μέτρων, ακόμη και μια μονάδα air condition εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά! Από το ωστικό κύμα έσπασα τζάμια σε κοντινά σπίτια και ζημιές σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο απέναντι από το κτίριο.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια την έκρηξης. Φωτιά μετά την έκρηξη ωστόσο δεν προκλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος πρόσφατα είχε νοικιαστεί και γίνονταν εργασίες ανακαίνισης, ενώ κατά διαστήματα πήγαιναν εκεί άγνωστα άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ