Η βίλα-μυθος του Θεόδωρου Βασιλάκη της Aegean, στην Μυκονο, άλλαξε χέρια – Πάμπλουτος κροίσος την αγόρασε απο τους κληρονόμους του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα big deal συνεχίζονται το ένα μετά το άλλο στο νησί των ανέμων. Οπως φημολογείται από μεσιτικούς κύκλους της Μυκόνου, πρόσφατα άλλαξε χέρια και η βίλα του αείμνηστου ιδρυτού της Aegean Airlines, Θεόδωρου Βασιλάκη, την οποία κληρονόμησαν η σύζυγός του Εμμανουέλα, πρόεδρος του Δ.Σ της Autohellas, και οι δύο γιοι του Ευτύχιος και Γεώργιος Βασιλάκης.

Πρόκειται για μία βίλα-καταφύγιο, ένα απόρθητο φρούριο, που χτίστηκε τη δεκαετία του ’80, την εποχή που στο νησί των ανέμων διέθεταν σπίτια λίγοι και εκλεκτοί, όπως ο Ζάχος Χατζηφωτίου και ο Ηλίας Παπαγεωργίου. Η πετρόκτιστη βίλα, εναρμονισμένη με την άγρια και παρθένα ομορφιά των 80s, δεσπόζει σε απάγκιο κόλπο, αμέσως μετά το λιμάνι του Ορνού, στον δρόμο προς τον Αϊ-Γιάννη. Φημολογείται ότι αντί πολλών εκατομμυρίων ευρώ πέρασε στα χέρια Αμερικανού billionaire επιχειρηματία, που ενθουσιάστηκε τόσο από το σπίτι όσο και από τη μοναδική του τοποθεσία, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα φημολογούνται, η οικογένεια Βασιλάκη, τόσο η Εμμανουέλα Βασιλάκη όσο και οι δύο γιοι της Ευτύχης και Γεώργιος με τις οικογένειές τους επισκέπτονταν σπάνια τη βίλα τους στη Μύκονο. Σε αντίθεση, αγαπούν το κτήμα τους στην περιοχή Κομμένο στην Κέρκυρα, το οποίο επισκέπτονται κάθε Πάσχα και καλοκαίρι. Η σύζυγος όμως του αξέχαστου Θεόδωρου Βασιλάκη, Εμμανουέλα, λατρεύει πάνω απ’ όλα την πατρίδα της, την Κρήτη, καθώς έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την Espresso, εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Κρητικό άνδρα της και άρχισαν το ευτυχισμένο ταξίδι της ζωής τους, με τη δημιουργία τόσο της οικογένειάς τους όσο και της αυτοκρατορίας τους.

Παλιότερα στη βίλα είχε φιλοξενηθεί σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη και, μάλιστα, δημοσιεύματα εφημερίδων της εποχής 2009 ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη πέρασε ένα “χρυσό” weekend στην κοσμική Μύκονο, φιλοξενούμενη στην παραμυθένια βίλα του επιχειρηματία Θεόδωρου Βασιλάκη της Aegean». Το τελευταίο διάστημα, πάντως, ακόμα μια πιο βαθιά φιλία έχει αναπτυχθεί, μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και της Εμμανουέλας Βασιλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ