Σοκαρουν οι εντονες αποδοκιμασίες στην Μινα Γκαγκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα υποδέχτηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή αλλά και πολίτες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

«Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου» και «πάρτε πίσω τις αναστολές» φώναξαν τα μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας βρίσκονται από το πρωί στην είσοδο του νοσοκομείου. Όταν η Μίνα Γκάγκα έφτασε στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν να φωνάζουν συντονισμένα, ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του νοσοκομείου όσο η κα Γκάγκα βρισκόταν μέσα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εν όψει της διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Σημειώνεται πως το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00), αλλά και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΝΙΘ αναφέρει πως υπάρχει υποστελέχωση και υποχρηματοδότση στα νοσοκομεία, «με τελευταίο και τραγικότερο, την ακύρωση μεταμόσχευσης σε ασθενή λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ