6/05/2021

Για άλλη μία φορά ο Νικολόπουλος δεν "κρύβεται" μετά τις κάλπες…

Array

nikolopoulosΤο ίδιο είχε κάνει και μετά την μεγάλη ήττα του 2009. Ήταν ο μόνος που τόλμησε να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση την ώρα που άλλοι κρυβόντουσαν για να μην “αναλάβουν την ευθύνη”.

Έτσι και χθες, ο Νικολόπουλος απέδειξε ότι δεν είναι προεκλογικός κλακαδόρος, κάνοντας δύο συγκεντρώσεις όπου αυτά που είπε αξίζουν της προσοχής:

«Ευτυχώς που η πολιτική στον τόπο μας δεν είναι μία ευθύγραμμη ροή. Γιατί τότε θα  ήταν ένδειξη μιας… πεθαμένης χώρας και μιας πεθαμένης δημοκρατίας. Αντίθετα, είναι σαν τη τεθλασμένη γραμμή στον παλμογράφο που δείχνει ζωή ή σαν την ακανόνιστη ροή ενός ποταμού, που άλλοτε μπορεί να ποτίσει τεράστιες εκτάσεις και άλλοτε… να τις πλημμυρίσει. Ζήσαμε την πλημμύρα. Και δεν είναι ακατανόητη, ούτε αναίτια. Από εδώ και πέρα όμως, έρχεται η ώρα της ευθύνης. Τα λόγια δεν αρκούν, οι υποσχέσεις τελείωσαν. Από εδώ και πέρα, στον στίβο της πραγματικής πολιτικής θα δούμε ποιοι θέλουν και μπορούν να αλλάξουν την μοίρα του Έλληνα. Και όχι ποιοι… λένε πως μπορούν».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο Αίγιο, δικαιολογώντας πλήρως την ψήφο του λαού, η οποία «μπορεί να τραυμάτισε και το κόμμα μας, αλλά δεν τραυμάτισε την ψυχή μας και την διάθεσή μας για προσφορά στον τόπο».

Μόλις μία μέρα μετά τις εκλογές, ο κ. Νικολόπουλος επανέλαβε αυτό που έχει μετατρέψει σε προσωπική του παράδοση, δηλαδή ανεξαρτήτως αποτελέσματος, προσωπικού ή κομματικού, να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις στελεχών, σε μια προσπάθεια να «φωτιστεί» η επόμενη μέρα και να αναδειχθεί η φωνή της βάσης.

cebdceb9cebacebfcebbcebfcf80cebfcf85cebbcebfcf82 cf83cf85ceb3cebaceb5cebdcf84cf81cf89cf83ceb7Και αυτή την φορά, τα στελέχη της ΝΔ στο Αίγιο έδωσαν δυναμικό παρών, κάνοντας εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και παρουσιάζοντας τις απόψεις τους για το σήμερα και το αύριο της παράταξης.

Ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Μπορεί να νομίζετε πως είμαι στεναχωρημένος. Κάθε άλλο… Πρώτα – πρώτα, θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν προσωπικά και όλους μαζί τους Αχαιούς για την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, για πολλοστή φορά. Σημασία όμως δεν έχουν τα πρόσωπα. Σημασία έχει η Νέα Δημοκρατία. Και είμαι αισιόδοξος, πρωτίστως για την παράταξη, που έχει πλέον την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή, ως πηγή και μήτρα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Στην πραγματικότητα, ο Α. Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν τίποτα για να απολογηθούν. Διαφώνησαν με το μνημόνιο και το εξέφρασαν με στοιχεία και καταθέτοντας εναλλακτική πρόταση. Δεν είμαστε… μνημονιακοί λοιπόν. Και εσείς που ψηφίσατε τη ΝΔ, δεν πληγωθήκατε λιγότερο από τους Έλληνες που ψήφισαν άλλα κόμματα, από τα χαράτσια και την ύφεση. Εμείς, συνεχίζουμε λοιπόν, στην πορεία ευθύνης που χαράξαμε. Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε πάνω στα αποκαΐδια της χώρας.

Δεν θέλουμε να πεθάνουν οι Έλληνες για να τους σώσουμε… Μην σώσει και κυβερνήσουμε, αρκεί να σωθεί η χώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ