9/05/2021

Ευχαριστήρια επιστολή της Μανταλένας Παπαδοπούλου

Array

cebcceb1cebdcf84ceb1cebbceb5cebdceb1 cf80ceb1cf80ceb1ceb4cebfcf80cebfcf85cebbcebfcf85Ο Ελληνικός λαός μίλησε χθες 6 Μαΐου 2012. Καλά θα κάνουμε να μην τον αγνοήσουμε, να αντιληφθούμε και να διαπιστώσουμε όλοι μας τα μηνύματα των εκλογών. Είναι γεγονός ότι η μεταπολίτευση τελείωσε, ο δικομματισμός κατέρρευσε και η πολιτική τάξη που δεν εξέφραζε πλέον τους Έλληνες πολίτες, τιμωρήθηκε στην κάλπη. Αφού αναλύσουμε τα αποτελέσματα, οφείλουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να μάθει ο κόσμος την αλήθεια, να ακούσουμε τι έχει να μας πει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα και όλοι μαζί να αγωνιστούμε να βγάλουμε την χώρα μας από την οικονομική εξαθλίωση και το κοινωνικό περιθώριο.

Ευχαριστώ τον κ. Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να είμαι στο ψηφοδέλτιο στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών. Ευχαριστώ όσους συστρατευθήκαμε στον αγώνα να βγούμε από την οικονομική κατοχή στην οποία έχουμε περιέλθει και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν και όσα μας αναλογούν. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εθελοντές και τα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που με βόηθησαν όταν είχα ανάγκη.

Ευχαριστώ την στενή οικογένειά μου, τους γονείς μου, Κώστα Παπαδόπουλο και Αγγελική Μπαρδούτσου για την παιδεία, τις αρχές και τα ιδανικά που μου έδωσαν, την οικογενειακή εστία και τον τεράστιο αγώνα που έκαναν με θυσίες ώστε να μπορώ σήμερα να διεκδικώ να κάνω κάτι καλό για την πατρίδα μου και τους συνανθρώπους μου. Ευχαριστώ τις αδερφές μου, Ναυσικά και Βερόνικα, που είναι οι καλύτερές μου φίλες και θα τις διάλεγα ακόμα κι αν δεν ήταν αδελφές μου. Ευχαριστώ και μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μου που από την πρώτη στιγμή και με πολλή αγάπη προσφέρθηκαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστώ ειλικρινά την ομάδα μας, που άφησε υποχρεώσεις και προσωπική ζωή και ανιδιοτελώς έτρεξαν μαζί μου αυτόν τον δύσκολο αγώνα ταχύτητας, φέρνοντας ένα καλό και αξιοπρεπές αποτέλεσμα στα πλαίσια του δυνατού, δεδομένου του χρονικού περιθωρίου και των οικονομικών δυνατοτήτων που είχαμε.

Ευχαριστώ όλους τους συγγενείς και φίλους εκτός της περιφέρειάς μου, σε όλη την επικράτεια, οι οποίοι συστρατεύθηκαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και αγωνίσθηκαν ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και ιδιαίτερα στις εξής περιοχές: Β’ Αθηνών και Περιφέρεια Αττικής, Ημαθία, Πρέβεζα, Θεσσαλονίκη, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αχαΐα, Ηλεία, Αργολίδα, Λακωνία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκαναν από τον δημοσιογραφικό χώρο δίνοντας βήμα λόγου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και σε προσωπικό επίπεδο με προέβαλαν ανιδιοτελώς και μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω δημόσια. Συγκεκριμένα ευχαριστώ: το BlueSky ιδιαίτερα τον κ. Κισσανδράκη Νικηφόρο, και τους συνεργάτες του, κ. Γιώργο Ζερβό, κ. Έμυ Λιβανίου, κ. Καλλιανιώτης Στέλιο, κ. Γιώργο Δασιόπουλο. Τον όμιλο ΝΚ Media Group Νικολάου Καραμανλή, τον ίδιο τον κ. Νίκο Καραμανλή, την φιλοξενία στο Παρασκήνιο με συνέντευξή μου στον κ. Παπαργυρόπουλο, την παρουσία μου στο Κανάλι 9, και τους κ. Γιάννη Ντάσκα, κ. Μαρία Νικόλτσιου και την κ. Μαρία Καφετζή. Ευχαριστώ το Zougla.gr και ιδιαίτερα τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, και τους συνεργάτες του κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, κ. Θοδωρή Μαρούση, κ. Κατερίνα Βάχλα, κ. Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα. Ευχαριστώ τον κ. Μάκη Τσαρούχα αρχισυντάκτη της Αυριανής και την φιλοξενία άρθρου μου, καθώς και το EXTRA 3 και ιδιαίτερα τον κ. Φίλιππο Βρυώνη και τους συνεργάτες του, κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλο, κ. Άκη Παυλόπουλο, κ. Βίκυ Λιόντου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους κ Ανδρέα Παπακυριακόπουλο για τις συμβουλές που μου έδωσε και κ. Γιάννη Παπαγεωργόπουλο για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Περισσότερο ευχαριστώ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ιδιαίτερα της Α’ Αθηνών που με καλωσόρισαν όταν επικοινώνησα μαζί τους, μου μίλησαν, όσους με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως όσους δεν με γνωρίζουν καθόλου ή αρκετά καλά.

Πάνω και πρώτα από όλα, ευχαριστώ τον Θεό που είναι μαζί μου από την ημέρα που γεννήθηκα, γνωρίζω πως θα είναι καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μου και ξέρω ότι μπορώ να Τον εμπιστεύομαι γιατί Αυτός με οδηγεί.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα επικοινωνήσω με όλους για να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν, τα ονόματα των οποίων δεν μπορώ να δημοσιεύσω γιατί η ψήφος είναι μυστική. Όσους δεν γνωρίζω ακόμα, παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μου δώσουν τη χαρά να τους ευχαριστήσω προσωπικά και να γνωριστούμε.

Σε αυτές τις εκλογές μπήκαν οι βάσεις και τα θεμέλια για να ξεκινήσει ένας δύσκολος αλλά σημαντικός και απαραίτητος αγώνας για το καλό της πατρίδας μας και της ελληνικής κοινωνίας. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ για να δικαιώσω όσους ήταν και είναι μαζί μου και να μπορέσω να βρεθώ σε μια θέση από την οποία θα μπορώ να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ