16/05/2021

Τί είναι "ολοκληρωτισμός";

Array

Γράφει ο Μάνος Μ. 

Ολοκληρωτισμός είναι όταν, χωρίς να σε ρωτήσουν, σε εξαθλιώνουν, σου επιβάλλουν 25 φόρους στο ακίνητο, και ή το χάνεις, ή δανείζεσαι και προσεύχεσαι να μην το χάσεις!

Ολοκληρωτισμός είναι όταν οι φασίστες με το δημοκρατικό προσωπείο, καθιστούν οικεία βουλήσει την χώρα σου προτεκτοράτο, φέρνουν ξένους επιτρόπους

Ολοκληρωτισμός -φασισμός, είναι όταν μειοψηφίες έκλειναν το 2007 τις σχολές, για να μην ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια, επειδή θα έχαναν τα προνόμιά τους, μη θέλοντας, ή μη μπορώντας να αντέξουν τον ανταγωνισμό!


Ολοκληρωτισμός – φασισμός είναι όταν ( άκουσον – άκουσον), περιφρουρείται μια απεργία! Δηλαδή εμένα, που για τους χ- ψ λόγους δε θέλω να χάσω το μεροκάματό μου, γιατί μου απαγορεύεις να δουλέψω!


Ολοκληρωτισμός – φασισμός, είναι όταν παρεμβαίνει, ο χειρότερος εξουσιαστής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, προκειμένου να κλείσει ένας ιδιωτικός σταθμός, επειδή πράττει το λειτούργημα για το οποίο έχει ταχθεί, δηλαδή να υπερασπίζεται τον πολίτη


Ολοκληρωτισμός – φασισμός, είναι όταν δεν μπορείς να βρεις λόγω των πολιτικών σου πεποιθήσεων, ανεξαρτήτως προσόντων που διαθέτεις, αλλά να πρέπει να έχεις μπάρμπα από την Κορώνη, για να μπεις μέχρι και στον ιδιωτικό τομέα ( έστω και στις ελάχιστες περιπτώσεις που συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα)!


Ολοκληρωτικός – φασισμός είναι όταν η αστυνομία, αντί να προστατεύει τον πολίτη, τον κυνηγά επειδή αντιδρά εναντίον των σχεδίων εξαθλίωσής του!


Ολοκληρωτισμός – φασισμός είναι όταν επιβάλλουν στα παιδιά να μαθαίνουν περί συνωστισμού της Σμύρνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ