15/05/2021

ΤΣΙΡΚΟ! "Γαλάζιοι" βουλευτές τηλεφωνούν σε βουλευτές των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και τους ζητούν …συστράτευση!

Array

20120509-194528.jpgΘα ακουγόταν σαν ανέκδοτο, μετά την απόρριψη από Μάνο, Ντόρα και …Βαλιανάτο, να έτρεφε οποιοσδήποτε αυταπάτες ότι θα μπορούσε να υπάρξει απόκριση στο κάλεσμα Σαμαρά από τους “Ανεξάρτητους” έστω και …ανεξάρτητα! Άλλωστε ακόμα και να μην είχαν προηγηθεί οι αρνήσεις από τους άλλους “γίγαντες” της κεντροδεξιάς (και της συντροφιάς του ΓΑΠ, βεβαίως βεβαίως), δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει κάποιος από το κλίμα νίκης και να πέσει στην κατήφεια. Τώρα μάλιστα που άρχισαν τα όργανα με Αντώναρο, Αβραμόπουλο κλπ.
Και όμως, δεν είναι ομαδική παράκρουση αλλά απολύτως εξηγήσιμη ενέργεια από την πλευρά τους. Οι τάσεις του εκλογικού σώματος δείχνουν ότι σε ενδεχόμενη επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση, η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει σοβαρά την πιθανότητα της
δεύτερης θέσης. Αυτό θα είναι πραγματική καταστροφή για τους εκλεγμένους βουλευτές, αφού πάνω από 50 θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Φανταστείτε π.χ. στην Α’ Αθήνας να μείνει εκτός ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα, όπως έγινε με το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, η αγωνία και η απέλπιδα προσπάθεια για συγκρότηση κυβέρνησης με κάθε τίμημα, κάνει τα τηλέφωνα ειδικά των “νέων” που εξελέγησαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να χτυπούν ασταμάτητα. Και μιλάμε για πρωτοκλασάτα ονόματα με απίστευτες υποσχέσεις, που αν τις άκουγε ο Καρατζαφέρης, θα συνεργαζόταν με τον Τσίπρα από αντίδραση!
Δεν μιλάμε για τους “γερολυκους” όπως π.χ. ο Μαρκόπουλος που έκανε τον συνομιλητή του να αναρωτιέται εάν μιλούσε με τον ίδιο ή τον …Χαϊκάλη.
Όχι, δεν μάθαμε εάν ενεργοποιήθηκε και ο Γεωργαλάς για να εκδόσει το εγχειρίδιο της γαλάζιας πανστρατιάς. Από τις γνωστές εκδόσεις βεβαίως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ