8/05/2021

Κρυμμένος «άσσος» στο μανίκι του Παπούλια

Array
Κρυμμένος «άσσος» στο μανίκι του Παπούλια

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει την αθέατη πλευρά της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.Αποφασισμένος να βρεθεί πολιτική λύση αποδεκτή από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς (ή πάντως από τους περισσότερους) είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θέλει με κάθε τρόπο να αποφύγει η χώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο μία νέα εκλογική περιπέτεια.

Το Σύνταγμα δίνει το δικαίωμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λόγω «εθνικής κρίοσης», την οποία θα επικαλεστεί ο Κάρολος Παπούλιας στην επικείμενη συνάντησή του με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς τα αμέσως επόμενα 24ωρα, να προτείνει μία λύση ανάγκης στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» από  προσωπικότητες αποδεκτές από τα κόμματα, με βραχύβια διάρκεια λειτουργίας (και πάντως μέχρι τέλος Σεπτέμβρη) για να χειριστεί τα ύψιστης σημασίας εθνικά θέματα που έχουν σχέση με τις ταμειακές ανάγκες της χώρας.

Με δεδομένη τη θέση της ΕΕ και της τρόικας, ότι τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί με το Μνημόνιο 2 δεν αλλάζουν και άρα αν δεν εφαρμοστούν άμεσα από την Ελλάδα κλείνουν οι στρόφιγγες χρηματοδότησης της χώρας και υπάρχει άμεσος κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα θέσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς προ των ευθυνών τους με σκληρή και καθαρή γλώσσα.

Όλα αυτά τα κρίσιμα θέματα αναλύονται και παρουσιάζονται στις 9 μ.μ. στο web tv του newsbomb, στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, στην οποία μετέχουν συνταγματολόγοι, οικονομολόγοι πολιτικοί και κρατικοί παράγοντες.

Παράληλλα, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε επικοινωνία με το κοινό για να μεταφέρει ερωτήσεις και παρατηρήσεις του, live στο στούντιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:

newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ