15/05/2021

Δεν παίζεται ο άνθρωπος με τίποτα! Δείτε τι έκανε τη Δευτέρα!

Array
 patra4Την Δευτέρα λοιπόν, όταν οι Νεοδημοκράτες προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ του 19 παράκάτι τοις εκατό των εκλογών,εκείνος διοργάνωσε ομιλία σε νεοδημοκράτες στελέχη του νομού του, για να τους τονώσει το ηθικό!

Απίστευτος! Δείτε:

ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
«Δεν είστε εσείς λιγότερο αγανακτισμένοι από τους άλλους…»
 patra5
«Η πολιτική δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Είναι μαραθώνιος. Κάποτε και εγώ, ως νέος, είχα το άγχος της ταχύτητας. Ήθελα να γίνουν όλα γρήγορα και καλά. Όμως η πολιτική, όπως και η ζωή δεν είναι ευθύγραμμη. Έχει σκαμπανεβάσματα, χαρές και πίκρες και πολλές – πολλές στροφές. Η πολιτική, επίσης, δεν είναι ωραία χαμόγελα και όμορφες κουβέντες σε καλές εποχές. Όλοι μπορούμε να είμαστε πολιτικοί με αυτό τον τρόπο, αν και, προσωπικά, ίσως δεν έχω αυτό το… ταλέντο. Η πραγματική πολιτική και ο πραγματικός πολιτικός φαίνονται στην δυσκολία  Όταν οι ευθύνες ζεματάνε. Όταν ο λαός γονατίζει, ο πολιτικός τον παίρνει από το χέρι, τον σηκώνει και τον οδηγεί. Όταν το αδιέξοδο μοιάζει προφανές, ο πολιτικός το σπάει. Μείνετε πιστοί λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά και πιστέψτε το: Θα δικαιωθούμε!».
Με αυτά τα λόγια μίλησε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, στους πολυπληθείς φίλους του και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Πάτρα, μιλώντας σε συγκέντρωση που διοργάνωσε τη Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Μία μέρα μετά τις εκλογές και το πρωτοφανές «τοπίο» που ανέδειξαν, ο Αχαιός πολιτικός θέλησε και πάλι να αφουγκραστεί τον παλμό της βάσης του κόμματος, αλλά και να μεταφέρει στην βάση τις δικές του σκέψεις για την επόμενη μέρα.
«Θελήσαμε – και θέλουμε – μία κυβέρνηση, που εκπροσωπώντας την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και ξεπερνώντας ακόμα και ιδεολογικές διαφορές, να ορθώσει ανάστημα στην Ευρώπη και να κυβερνήσει τη χώρα με σταθερότητα. Ο Αντώνης Σαμαράς ήδη το επεδίωξε. Δεν το κατάφερε. Τώρα, την εντολή παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας. Ας την εκμεταλλευτεί με τον τρόπο που θεωρεί καλύτερο για την χώρα. Και μετά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος… Μένει να δούμε την κατάληξη. Η ΝΔ και τώρα, είναι έτοιμη να προσφέρει στην πατρίδα. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η κυβέρνηση. Πιστεύαμε πως ήταν ο μόνος τρόπος για να κυβερνηθεί η πατρίδα. Ας είναι να κυβερνηθεί λοιπόν και ας διαψευστούμε! Όμως η ευθύνη της διαχείρισης σε αυτή την φάση δεν είναι στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι στους άλλους αρχηγούς. Αν αποφασίσουν πως η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη, θα είμαστε μαζί τους σε κάθε άλλη διαπραγμάτευση. Εξάλλου, αυτό λέγαμε. Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Αλλαγή σε όλα! Θα δούμε όμως, αν και ποιοι θα θελήσουν πραγματικά να αναλάβουν τις ευθύνες και ποιοι θα επιλέξουν να μείνουν στην ασφάλεια της κριτικής. Ο κ. Τσίπρας πλέον κρίνεται πολύ αυστηρά από τον λαό» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.
Ο Αχαιός βουλευτής, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους αλλά και όλους τους πολίτες του νομού για την επανεκλογή του, κατέληξε: «Δεν είστε εσείς λιγότερο αγανακτισμένοι και οργισμένοι για το μνημόνιο, από ότι οι άλλοι Έλληνες που ψήφισαν άλλα κόμματα. Δεν είστε εσείς οι αφελείς και όλοι οι άλλοι, οι “υποψιασμένοι”. Γι’ αυτό σηκώστε ψηλά το κεφάλι! Δεν έχετε τίποτα για να απολογηθείτε. Όπως δεν έχει και ο Σαμαράς. Εμείς θα αποδείξουμε και πάλι, πως είμαστε εδώ, στα πολύ δύσκολα. Εμείς θα αντέξουμε τα ζόρικα και εμείς θα είμαστε πάλι οι αγγελιοφόροι της νέας προσπάθειας για προσφορά στην πατρίδα. Η πολιτική της ΝΔ, είναι η πραγματική πολιτική. Η πολιτική για τον λαό… Και θα το αποδείξουμε!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ