Μουντιάλ Κατάρ 2022: Ποιός θα το σηκώσει;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που όλοι οι φίλοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου περιμέναμε: Το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το Μουντιάλ του 2022 όμως θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια, τόσο από άποψη διοργάνωσης όσο και από ποιές εθνικές θα πρωταγωνιστήσουν. Για να κάνετε μία καλή ‘προθέρμανση’ για το Μουντιάλ συνεχίστε την ανάγνωση.

Ποιός θα το σηκώσει;

Και ξεκινάμε κατευθείαν με το δύσκολο κομμάτι, την πρόβλεψη του πρωταθλητή. Στο Μουντιάλ του 2022 υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο, ενώ επίσης δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί όπως άλλες χρονιές (Ισπανία το 2010, Γερμανία το 2014, Γαλλία το 2018). Αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις που βλέπουν όσοι ασχολούνται με στοίχημα Μουντιάλ.

Τα φαβορί τα οποία φαίνεται ότι θα φτάσουν μέχρι το τέρμα και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή είναι η Βραζιλία, η Γαλλία, η Αγγλία και η Αργεντινή.

Η φορμαρισμένη Βραζιλία πληρώνει με 6.00 για να το σηκώσει. Η ομάδα είναι συμπαγής μεσοαμυντικά με Κασεμίρο να κυριαρχεί, ενώ μεσο επιθετικά έχει μεγάλη ποιότητα από σούπερσταρς όπως ο Νειμάρ και ο Βινίσιους. Οι παίκτες γνωρίζονται πολλά χρόνια μεταξύ τους και υπάρχει ομοιογένεια και πίστη στο πλάνο του προπονητή, Tite.

Ακολουθεί η πρωταθλήτρια Γαλλία, η οποία είναι πολύ κοντά με απόδοση 7,50. Η ομάδα ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το 2018 που το ‘πήρε’. Έχει νιάτα, ομοιογένεια και μονάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ.

Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται οι Αγγλία και Αργεντινή. Οι Άγγλοι από την μία θέλουν να αποτινάξουν την ‘ξηρασία’ τροπαίων που τους βασανίζει εδώ και πάνω από μισό αιώνα, ενώ ο Λίο Μέσι θέλει να φέρει το μεγάλο τρόπαιο στην Αργεντινή, στην τελευταία του προσπάθεια, έτσι ώστε να ανακυρυχθεί χωρίς καμία αμφιβολία πλέον ο απόλυτος GOAT (Καλύτερος Όλων Των Εποχών). Οι αποδόσεις και για τις δύο ομάδες είναι κοντά στο 8,50.

Γενικά για το Κύπελλο στο Κατάρ

Κάτι που δεν αναφέραμε στην αρχή αλλά είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι το Μουντιάλ 2022 θα διεξαχθεί από 20 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες ήδη θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό με τις ομάδες τους,  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Κάτι άλλο που θα πρέπει να δουν οι λάτρεις του στοιχήματος είναι και το πόσο θα επηρεάσει το φετινό Μουντιάλ τα εθνικά πρωταθλήματα, στα οποία θα γυρίσουν πολλοί παίκτες κουρασμένοι και ίσως με κάποιο τραυματισμό, με όποιες συνέπειες θα έχει αυτό στις μεγάλες ομάδες και τους σούπερσταρ τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ