Array

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΩΝ ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει ο Άναξ
Αγαπητή μου Ολυμπιάδα,
μας δείχνουν το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Ποιοι έιναι όμως αυτοί που μας δείχνουν το δέντρο;
Ποιο είναι το δέντρο;
Ποιο είναι το δάσος;
Γιατί μας δείχνουν το δέντρο για να χάσουμε το δάσος;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Ο Καμμένος, είπε στον Παπούλια τα εξής επαναστατικά κι άκρως ανατριχιαστικά, τα οποία ακούγονται για πρώτη φορά από πολιτικό αρχηγό μέσα στο Προεδρικό μέγαρο.
1) Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ, σε όλη την επικράτεια.
2) Άμεση ανάληψη καταστατικού ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδας από το ελληνικό κράτος.
3) Συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους από το 1974.
4) Καταγγελία δανειακών συμβάσεων, επί τη βάσει αρχών που καθορίζουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες.
5) Ομόφωνη διακομματική πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών και έλεγχο του «πόθεν έσχες» του πολιτικού κόσμου από το 1974 μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η ατιμωρησία των πολιτικών, ενώ οι έλληνες πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών που ασκήθηκαν μέχρι σήμερα από τους ίδιους τους πολιτικούς».
6) Ενημέρωση του συνόλου της Βουλής σχετικά με τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων από το 2009 μέχρι σήμερα, για κάθε τι που υπέγραψαν, και, όπως είπε, υπάρχουν έγγραφα που υπογράφτηκαν από κυβερνητικά στελέχη, χωρίς, όπως υποστήριξε, να έχουν τέτοιο δικαίωμα.
7) Εξάντληση κάθε τρόπου και μέσου για την πληρωμή του χρέους των Γερμανών απέναντι στην Ελλάδα, είτε πρόκειται για αποζημιώσεις είτε για το αναγκαστικό δάνειο επί Κατοχής.
Ερώτηση προς νοήμονες ανθρώπους:
Πως είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα σε ένα μέγαρο που είναι υπό γερμανική κατοχή και να μην υπάρχει αντίδραση από τους υπαλλήλους των γερμανών;
Ας απαντήσει ο καθένας ότι νιώθει ή μέσα από τις ακόλουθες ερωταπαντήσεις, ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Ερώτηση:   Ποιοι είναι αυτοί που μας δείχνουν το δέντρο;
Απάντηση: Οι “φίλοι μας” οι Γερμανοί. Ο σόιμπλε πήρε τηλέφωνο κι υπέδειξε στον υποτελή του τί πρέπει να κάνει. Ο σουλτζ πήρε τηλέφωνο κι είπε στον υποτελή του, τί να μήν κάνει. Ο μπαρόσο έχει κάνει μπαράζ δηλώσεων παίζοντας τον ρόλο του κακού μπάτσου κι ο γιούνγκερ κάνει συνέχεια δηλώσεις και παίζει τον ρόλο του καλού μπάτσου. Η μέρκελ απλά χάνει στις τοπικές εκλογές και κάνει τουμπεκί. Έχουν βαλθεί να μας κάνουν υποτελείς και σκλάβους των. Αμ δε!
Ερώτηση:   Ποιο είναι το δέντρο;
Απάντηση: Το έγγραφο ΜΑΪΜΟΥ. Διότι αν κοιτάμε το έγγραφο κι αν ασχολούμαστε μ’ αυτό κι αν στρέφεται η προσοχή όλων στο έγγραφο, γίνονται ταυτόχρονα δύο πράγματα. Πρώτον, δεν κοιτάμε και δεν ακούμε και δεν προσέχουμε τίποτε άλλο. Δεύτερον, σχηματίζουμε μια κακή γνώμη για έναν άνθρωπο, ο οποίος καλείται και θα πρέπει να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας, όπως του καταμαρτυρούνε.
Ερώτηση:   Ποιο είναι το δάσος;
Απάντηση:  Το δάσος και το πραγματικό θέμα, το οποίο εντέχνως δεν απασχόλησε τον enikos και την στάη και τον πρετεντέρη και τους λοιπούς, είναι οι προαναφερθείσες θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σε μια χώρα υπό γερμανική κατοχή, αυτές οι θέσεις δεν πρέπει να εκφράζονται γιατί είναι επικίνδυνες και μπορεί να ξυπνήσουν τον Ελληνικό Λαό από τον αιώνιο κομματικό του ύπνο, καθώς επίσης και να σημάνουν το τέλος της γερμανική κατοχής. Δεν μπορούμε να λέμε για ανακύρηξη της ΑΟΖ, διότι θέλουν τα πετρέλαιά μας στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων για να τα πάρουν δωρεάν. Ούτε για γερμανικές αποζημειώσεις μπορούμε να μιλάμε φυσικά, διότι θα καταστρέψει τους “φίλους μας” τους γερμανούς. Ούτε για λογιστικό έλεγχο μπορούμε να μιλάμε, γιατί θα δείξουν τις μίζες όλων αυτών των ετών και τις διαδρομές του μαύρου χρήματος. Ούτε για κατάργιση του μνημονίου μπορούμε να μιλάμε, γιατί θα χάσουν οι ¨φίλοι” μας οι γερμανοί. Αυτοί που πήραν τηλέφωνο τον “αντιστασιακό πρόεδρο” της Ελληνικής “δημοκρατίας”.
Ερώτηση:   Γιατί μας δείχνουν το δέντρο για να χάσουμε το δάσος;
Απάντηση:  Γιατί φοβούνται μήπως ξυπνήσουμε.
Θα πω μια κακή λέξη, την οποία όμως έχω αντιγράψει από τον Γ. Καραϊσκάκη, οπότε δεν ζητώ ούτε συγγνώμη:
Άμα ζήσουμε, θα σας γαμήσουμε. Άμα πεθάνουμε, θα μας κλάσετε τον μπούτσον.
Εγώ μόνο θα συμπληρώσω, πως για να πεθάνουμε, πρέπει ν’ αρχίσει να δύει ο ήλιος στην ανατολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ