Κρατικοδίαιτοι χαφιέδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο δημόσιος υπάλληλος, μετακλητός σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου, Γρηγόρης Ψαριανός, προκαλεί το πανελλήνιο. Ο Ψαριανός, πληρώνεται από τον ελληνικό λαό παριστάνοντας τον σύμβουλο του Παναγιώτη Πικραμμένου, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι ακριβώς προσφέρει. Ούτε ο Ψαριανός, ούτε ο Πικραμμένος. Ή μάλλον, ο Πικραμμένος προσφέρει στο πανελλήνιο τον Ψαριανό.

Ο Ψαριανός λοιπόν σήκωσε υβριστικό μήνυμα για αυτούς που διαμαρτύρονται στο κέντρο της Αθήνας για το έγκλημα των Τεμπών με τους δεκάδες νεκρούς.

68438593 3316 4217 AFD4 37E9C4DCE309
Το αηδιαστικό μήνυμα του Ψαριανού

Έγραψε συγκεκριμένα: «Τα ζώα, οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες, αντί να φωνάζουνε στον ΟΣΕ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάνουν πορεία στην Hellenic Train.
Σαν τα Πουτινόσκυλα που πάνε στη Αμερικανική Πρεσβεία…
Σιχαμένοι».

Τι να σχολιάσεις; Το ότι αποκαλεί διαμαρτυρόμενους για να έγκλημα, «ζώα»; Το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ο κρατικοδίαιτος;

Το γεγονός ότι ένας τύπος που πληρώνεται για να κάνει τον σύμβουλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης εντός του Μεγάρου Μαξίμου, δεν γνωρίζει ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετονομάστηκε σε Hellenic Train;

59FB76F6 381C 48A8 A112 3B6FA3A79BBA

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ένα τέτοιο υποκείμενο θα αποτελούσε ντροπή για όποιον τον πρότεινε ακόμα και για θέση κλητήρα. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη όμως, ο Ψαριανός βρίσκεται στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας. Ενώ μάλιστα έχει περάσει αρκετή ώρα από την ανάρτηση του, ο Μητσοτάκης τον διατηρεί στην θέση του. Φυσικά και δεν πρόκειται να τον διώξει. Διότι ο Ψαριανός είναι το πραγματικό, αηδιαστικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ