20/06/2021

Ψαροντουφεκάς με… enduro μηχανή και σπίτι στη Μύκονο ο νέος πρωθυπουργός

Array
Πολύ δραστήριος άνθρωπος φαίνεται πως είναι ο πρωθυπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, αφού δεν άφηνε τον ελεύθερο του χρόνο να πηγαίνει χαμένος και εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία για να ασχοληθεί με τα αγαπημένα του χόμπι.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος πάντα προσπαθούσε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με τις τρεις αδυναμίες του: το ψαροντούφεκο, τη μοτοσυκλέτα του και την κλασική μουσική.

Είναι, όπως είχε αναφερόταν σε σχετικό ρεπορτάζ του ΑΜΠΕ, το περασμένο καλοκαίρι, δεινός ψαροντουφεκάς. Ο ίδιος γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή τις βραχώδεις παραλίες της Μυκόνου, όπου βρίσκεται εξοχικό της οικογένειάς του.

Στον βυθό των Κυκλάδων βρίσκει την απόλυτη ηρεμία από τις στοίβες των δικογραφιών. Όπως έχει πει γελώντας «ευτυχώς που η τεχνολογία δεν έχει ακόμη κατορθώσει να κατασκευάσει κινητά τηλέφωνα για τους ψαροντουφεκάδες. Πάμε χαμένοι αν γίνει κι αυτό».

Το θαλάσσιο βασίλειο πολλών νησιών του Αιγαίου έχουν δεχθεί τα «πυρά» του ψαροντούφεκου του κ.. Πικραμμένου και εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων έχουν οργωθεί από τη Honda Enduro μοτοσικλέτα του για να βρεθεί η κατάλληλη βραχώδης παραλία.

Η δεύτερη διέξοδος από την καθημερινότητα για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ήταν πάντα η μηχανή του, την οποία συχνά χρησιμοποιεί για να «δραπετεύει» με την ανωνυμία, που του προσφέρει το κράνος. Η αίσθηση της μηχανής στην άσφαλτο ανεβάζει «την αδρεναλίνη του στο κόκκινο», λέει γείτονάς του. Πολλές φορές, μάλιστα, έφευγε από το δικαστήριο όχι με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αλλά με τη συνοδευτική μηχανή της Ασφάλειας, εννοείται φορώντας πάντα κράνος.

Η τρίτη λατρεία του είναι η κλασική μουσική. Όποια στιγμή κι αν έμπαινε επισκέπτης στο γραφείο του, στο ΣτΕ, κάποια συμφωνία του Μπετόβεν ή του Μπαχ θα «έπιανε» στον χώρο. Ασφαλώς, η ίδια μουσική υπόκρουση τον ακολουθεί και μέσα στο αυτοκίνητο.

iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ