Array

Ο φασισμός ιστορικά είχε έναν αντίπαλο: Τον ανένδοτο αγώνα για την πατρίδα.

20120524-143414.jpgΣε μία εποχή που οι ορισμοί έχουν γίνει λάστιχο για να χρησιμοποιούνται φασόν από τους συσκοτιστές της ιστορίας για να εξυπηρετούν κατά το δοκούν τα άνομα συμφέροντα τους, γίνεται επιτακτική η ύπαρξη πολιτικών που θα ορθώσουν ανάστημα στο ψεύδος και τα συμφέροντα συντεταγμένων μειοψηφιών.
Μπορεί οι νέοι σήμερα να ακούν την λέξη “φασισμός” με την έννοια που θέλουν να της προσδώσουν αρκετοί καπηλευτές της πατρίδας. Λίγοι όμως γνωρίζουν την πραγματική ιστορία του “αριστεριστή” ανθέλληνα Μουσολίνι και την απέχθεια του στην έννοια
“πατρίδα”. “Η εθνική σημαία είναι μόνο για την κοπριά”, ήταν μία από τις ρήσεις του καθάρματος που όμως κατάφερε με την βοήθεια 75,000 κουκουλοφόρων φασιστών να γονατίσει την Ιταλία των εκατομμυρίων.
Μπορεί λοιπόν σήμερα όλοι να απεχθάνονται τον φασισμό αλλά τις πρακτικές του τις χρησιμοποιούν όλοι αυτοί που με “προοδευτικό” μανδύα προσπαθούν να επιβάλλουν με την βία τις επιδιώξεις τους έναντι του συνόλου, του Δήμου, της πατρίδας.
Λίγοι δυστυχώς είναι πλέον οι πολιτικοί που τολμούν να συγκρουστούν μαζί τους, αφού τα μεγάλα συμφέροντα χρησιμοποιούν τους τραμπούκους και τους νταβατζήδες ως αιχμή του δόρατος για να συνεχίσουν να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα.
Ένας από αυτούς, το ηχηρότερο παράδειγμα πολιτικού ανδρός που δεν φοβάται την ρήξη με τα συμφέροντα, είναι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα σε 12 μόλις μήνες να συντρίψει την παραβατικότητα και τα άνδρα της ανομίας, από το τέρας του λαθρεμπορίου μέχρι τους “κουστουμάτους” μεγαλεργολάβους των εκατομμυρίων.
Ήδη ο Πειραιάς παρουσιάζει πρωτοφανή μείωση στο λειτουργικό κόστος αφού η δημοτική αρχή δεν δίστασε να συγκρουστεί ακόμα και με τις περιβόητες συμφωνίες των ενοικίων μειώνοντας τα εως και 75%, με συνεχή αγώνα για τον επαναπατρισμό και την αξιοποίηση κάθε σπιθαμής δημόσιας περιουσίας.
Η ρήξη για το παζάρι, με τους εκβιασμούς και τις απειλές από τις συμμορίες που το λυμαίνοντο, έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις του δημάρχου. Το ίδιο έγινε και με την πρόσφατη απόφαση την αναμόρφωση των παραλιών που είχαν γίνει άνδρα παραβατικότητας. Τα τελευταία λημέρια της ανομίας στην πόλη για την ακρίβεια.
Είχαμε εστιάσει έγκαιρα στα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής: Όσο “αθώο” και αν φαίνεται το λαθρεμπόριο, φέρνει μαζί του το εμπόριο ανθρώπων – δούλων, το εμπόριο ναρκωτικών και ένα εφιαλτικό πλέγμα παρανομίας για την εξασφάλιση της δόσης ή της διακίνησης ανθρώπων και προϊόντων. Το χτύπημα στην μήτρα της έκνομης δραστηριότητας απέδειξε ότι ήταν αρκετό για να αναχαιτισθεί όλη η λαίλαπα που επιφερει και αυτό το ομολογούν οι αριθμοί και το αστυνομικό δελτίο της πόλης.
Δεν είναι τυχαίες οι αντιδράσεις των μαύρων μειοψηφιών που πάντα βρίσκουν έναν ιδεολογικό μανδύα για να σκεπάσουν τις φασιστικές τους επιδιώξεις. Ποιός ξεχνά άλλωστε τους “προοδευτικούς” νταβατζήδες πίσω από τον βιαστή με το Κοράνι που έκαψαν την Αθήνα;
Ο δήμαρχος Πειραιά όμως τους έχει τραβήξει τις κουκούλες προ πολλού. Τόσο με τις ενέργειες του αλλά και με την ρήξη του στο επίπεδο της ιδεολογικής αντιπαράθεσης, ρίχνοντας στον κάλαθο της ιστορίας την “πολιτική ορθότητα” του χαϊδέματος των μειοψηφιών.
“Αυτή η δημοτική αρχή, αγαπά την πόλη και την πατρίδα τόσο, ώστε να μην χαρίζεται σε φασιστικές μειοψηφίες. Το συμφέρον των Πειραιωτών δεν θα το στερήσει κανένα φασιστικό μόρφωμα, όπως και αν αυτοπροσδιορίζεται”.
Σαφής στις εκφράσεις του αλλά κυρίως στα έργα του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Η αγάπη για την πατρίδα άλλωστε ήταν διαχρονικά το αντίδοτο για τις φασιστικές επιδιώξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ