Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
Array

ΕΛ.ΑΣ: Ψάχνουμε παντού τον Κασιδιάρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kokkolakis

(Με προσοχή όμως μην συλλάβετε κατά λάθος κανέναν Χριστοφοράκο ή Καραβέλλα έτσι; Τους “ορίτζιναλ” τους προστατεύουμε…)

Απαντήσεις στο γιατί παραμένει ασύλληπτος ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τοεπεισόδιο με την Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου σε τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται» δήλωσε στη ΝΕΤ ο κ. Θανάσης Κοκκαλάκης.

«Υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια» είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, απορρίπτοντας τις κατηγορίες εις βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.

«Η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη.

Απαντώντας στα σχόλια για ευνοϊκή μεταχείριση της Αστυνομίας στα μέλη της Χρυσής Αυγής, ο κ. Κοκκαλάκης απάντησε πως «εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στον βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του», κατέλειξε ο κ. Κοκκαλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ