Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
Array

Τι δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων για τις ε κλογές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Unibet, πιστή στην παράδοση που την θέλει πρώτη να δημοσιεύει αποδόσεις για όλα τα ειδικά στοιχήματα, έχει και τη μεγαλύτερη ποικιλία στις υψηλότερες μάλιστα αποδόσεις για τις εκλογές της 17ης Ιούνιου 2012.
Ο Kenneth P., υπεύθυνος ειδικών στοιχημάτων της Unibet, αναφέρει χαρακτηριστικά «Από την ημέρα που βγάλαμε πρώτοι στην αγορά αποδόσεις, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και οι αποδόσεις μας έχουν αλλάξει αρκετές φορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμφίρροπου της εκλογικής αναμέτρησης, είναι το στοίχημα για τον νικητή των εκλογών όπου Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν στις 19 Μαΐου από την ίδια σχεδόν αφετηρία, στη συνέχεια το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά χρίστηκε φαβορί για την επικράτηση αλλά μετά την παύση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει κλείσει σημαντικά την ψαλίδα».
Μάλιστα, τα στοιχήματα για τα ποσοστά που θα λάβουν τα δύο αυτά κόμματα είναι πάρα πολύ κοντά, καθώς για την μεν Νέα Δημοκρατία ο πήχης βρίσκεται στο 26,5% ενώ για το δε ΣΥΡΙΖΑ η αντίστοιχη γραμμή είναι στο 26,0%. Αλλά αυτό δεν είναι και το μόνο ζευγάρι κομμάτων που αναμένεται να λάβει παρόμοια ποσοστά καθώς Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Αριστερά & ΚΚΕ βρίσκονται εντός μίας ποσοστιαίας μονάδας σύμφωνα με τις αποδόσεις της σουηδικής εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, το ερώτημα για το κόμμα του Πάνου Καμμένου είναι αν θα ξεπεράσει ή όχι το 6,75%, όταν για την Δημοκρατική Αριστερά το αντίστοιχο ποσοστό είναι 6,25% και για το ΚΚΕ 5,75%!
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως θα έχει η συμπεριφορά του εκλογικού σώματος απέναντι σε δύο κόμματα που απασχόλησαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα την κοινή γνώμη αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρίας δεν κρύβουν ότι πλέον προσφέρουν μειωμένα ποσοστά τόσο για το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, που ταλανίστηκε αρκετά με τις αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών του, όσο και για την Χρυσή Αυγήμετά το επεισόδιο του εκπροσώπου τύπου της, Ηλία Κασιδιάρη, με την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.
Επιπλέον, οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν και τοστοίχημα για τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, αφού τα 7 κόμματα από αουτσάιντερ με 2.30 πριν από 20 μέρες έχει πέσει στο 1.25, ενώ για τους τολμηρούς η απόδοση για τα 6 κόμματα διαμορφώνεται στο 8.00! Τέλος, η πόλωση που παρατηρείται από τις προηγούμενες εκλογές έχει ανεβάσει το όριο συμμετοχής στο 66,5%, παρόλο που πολλοί θα περίμεναν μικρότερη συμμετοχή λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Αν θέλετε να δείτε αποδόσεις για όλα τα στοιχήματα των εκλογών επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ